"A könyv egy önismeret útját járó ember történetét meséli el, regényes formában osztva meg a tanításokat, miközben szívmelengetően közel enged magához."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Az utolsó mester

A könyv egy önismeret útját járó ember történetét meséli el, regényes formában osztva meg a tanításokat, miközben szívmelengetően közel enged magához.

A  szerző egy teljesen új birodalomba kalauzolja el az olvasót: az érzések zűrzavaros kavalkádjába, ahol oly sokan eltévedtek már. A regényes formában megírt, ezáltal mindenki számára könnyebben befogadható tanításokban választ találunk számtalan olyan kérdésre, amit ez idáig talán még megfogalmazni sem tudtunk. Egyvalami azonban garantált: a könyv végére mi is közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, hiszen végig olyan helyzeteket vonultat fel, amiken a hétköznapi életben sokszor átsiklunk, ahelyett, hogy megértenénk és belátnánk fontosságukat. Így egyfajta gyakorlati útmutatót kaphatunk ahhoz a labirintushoz, melynek középpontjában mindenki önmagára találhat!
(Könyvpont Kiadó)

La femme La femme cikke 2014. január
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.