"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Három másodperc

Újabb skandináv krimi, és ezúttal sem csalódunk! A Svédországban játszódó izgalmas sztori sokunk számára ismeretlen világba repít.

svédországi lengyel maffia, drogterjesztés, rendőrségen belül működő titkosszolgálat, kegyetlen börtönélet. Piet Hoffmann titkos ügynökre élete legnehezebb küldetése vár, amikor veszélyes bűnözőnek kiadva magát börtönbe kell vonulnia, ahol teljesen magára marad élethalálharcában. Egyik legfőbb ellenfele Sven Sunkvist, a magánéletében kiábrándult nyomozó, aki sohasem adja fel, és nem tudja, hogy ő és Piet tulajdonképpen egy oldalon harcolnak a börtönbéli drogpiac leleplezéséért. Eközben szemünk láttára derül fény a bűnüldözés és a büntetés-végrehajtás visszásságaira is. A történet hitelességének záloga, hogy a szerzőknél kevesen ismerik jobban a bűn világát: Anders Roslund díjnyertes bűnügyi újságíró, Börge Hellström pedig egykoron börtönviselt bűnöző volt.
(Animus Kiadó)
Svédországi lengyel maffia, drogterjesztés, rendőrségen belül működő titkosszolgálat, kegyetlen börtönélet. Piet Hoffmann titkos ügynökre élete legnehezebb küldetése vár, amikor veszélyes bűnözőnek kiadva magát börtönbe kell vonulnia, ahol teljesen magára marad élethalálharcában. Egyik legfőbb ellenfele Sven Sunkvist, a magánéletében kiábrándult nyomozó, aki sohasem adja fel, és nem tudja, hogy ő és Piet tulajdonképpen egy oldalon harcolnak a börtönbéli drogpiac leleplezéséért. Eközben szemünk láttára derül fény a bűnüldözés és a büntetés-végrehajtás visszásságaira is. A történet hitelességének záloga, hogy a szerzőknél kevesen ismerik jobban a bűn világát: Anders Roslund díjnyertes bűnügyi újságíró, Börge Hellström pedig egykoron börtönviselt bűnöző volt.(Animus Kiadó)