"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Angelina

A Diana hercegnéről, Madonnáról sikeres életrajzot írt szerző ezúttal is saját kutatásai és eredeti interjúk alapján ad választ, és vázolja fel egy különleges híresség életét.

 

Milyen volt Angelina Jolie gyerekkora? Miért nem kapott megfelelő szeretetet anyjától? Miért hagyta el a családot világhírű színész apja? Miért volt korai az első testi kapcsolata? Honnan eredt önbántalmazása, kábítószer-függősége, tetoválási kényszere? Milyen küzdelmek árán válhatott sikeres színésszé? Miért volt viharos első két házassága? Hogyan gabalyodtak egymásba Brad Pitt-tel? Izgalmas kérdések a világ egyik leghíresebb és leggazdagabb hollywoodi filmszínésznőjéről, az ENSZ jószolgálati nagykövetéről, három saját és három örökbefogadott gyermek anyjáról. A Diana hercegnéről, Madonnáról sikeres életrajzot írt szerző ezúttal is saját kutatásai és eredeti interjúk alapján ad választ, és vázolja fel egy különleges híresség életét. Eddig fel nem tárt részletekkel – és megannyi tanulsággal – gazdagítva az olvasók ismeretét.
(Geopen Könyvkiadó)

Milyen volt Angelina Jolie gyerekkora? Miért nem kapott megfelelő szeretetet anyjától? Miért hagyta el a családot világhírű színész apja? Miért volt korai az első testi kapcsolata? Honnan eredt önbántalmazása, kábítószer-függősége, tetoválási kényszere? Milyen küzdelmek árán válhatott sikeres színésszé? Miért volt viharos első két házassága? Hogyan gabalyodtak egymásba Brad Pitt-tel? Izgalmas kérdések a világ egyik leghíresebb és leggazdagabb hollywoodi filmszínésznőjéről, az ENSZ jószolgálati nagykövetéről, három saját és három örökbefogadott gyermek anyjáról. Eddig fel nem tárt részletekkel – és megannyi tanulsággal – gazdagítva az olvasók ismeretét.(Geopen Könyvkiadó)