"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Az angyalok bűvöletében

Érzések, emlékek, vallomások - egy gazdag életpályának csak töredékei fértek e lapokra, de a rajongók már ezért is hálásak lehetnek.

 

Húszévesen lépett fel először a budapesti Operaházban Bizet Carmenjében. Ezt huszonnégy sikerév követte a világ jeles operaszínpadain Párizstól Milánón, New Yorkon át Moszkváig. Majd következtek a koncertszínpadok. Több mint félszáz főszerep, negyven lemez, ezernyi élmény. A nem titkoltan hatvanadik életévvel eljött a számvetés ideje is, és Sass Sylvia ez alkalomból önéletrajzi kötettel lepte meg magát és művészetének híveit. Érzések, emlékek, vallomások - egy gazdag életpályának csak töredékei fértek e lapokra, de a rajongók már ezért is hálásak lehetnek.
(Ursus Libris)

Húszévesen lépett fel először a budapesti Operaházban Bizet Carmenjében. Ezt huszonnégy sikerév követte a világ jeles operaszínpadain Párizstól Milánón, New Yorkon át Moszkváig. Majd következtek a koncertszínpadok. Több mint félszáz főszerep, negyven lemez, ezernyi élmény. A nem titkoltan hatvanadik életévvel eljött a számvetés ideje is, és Sass Sylvia ez alkalomból önéletrajzi kötettel lepte meg magát és művészetének híveit. (Ursus Libris)