"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Ki lehet jelölt?

Tehetségről beszélünk, ha valaki valamilyen tevékenységben, vagy tevékenység-komplexumban az átlagosnál magasabb szintű teljesítményre képes.

A „tehetség” szó köznapi értelemben átlagon felüli adottságot jelent az általános és/vagy speciális képességekben, az alkotó gondolkodásban vagy valamely művészeti területen. Ugyanakkor feltételezi a kiemelkedő képességeken kívül az eredeti gondolkodást, kreativitást és a tevékenység iránti elkötelezettséget, motivációt.

 

Jelölt lehet minden 1986. január 1-je után és 2000. december 31-e előtt született magyar ajkú fiatal, aki valamilyen területen átlagon felüli tehetséggel és szorgalommal rendelkezik, amit a jelölés során megadott információk is alátámasztanak.

 

Jelölt lehet a tehetséges kite szörfös, hegedűművész, cukrász, költő, színművész, építészmérnök, feltaláló, üzletember, hajómérnök, orgonaművész, operaénekes, bútorasztalos, matematikus, harcművész, paraúszó, újságíró, programozó, csillagász, nemzetközi jogász, siklóernyős, ékszerész, biokémikus, hangszerkészítő, divattervező vagy épp jazzénekes… Nincsenek kategóriák, nincs műfajmegkötés! Csak a tehetség számít!

 

A jelölési, jelentkezési időszak 2016. december 15-én lezárult!