"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Testi, lelki felfrissülés Budapest szívében

Mi sem tehetné szebbé a reggeleket, mint egy frissítő jógaóra és egy pihentető spa-kezelés Budapest egyik legelegánsabb hoteljében?(x)

A szürke, téli időszakban szervezetünk is sokkal kiszolgáltatottabb a szezonális téli megbetegedésekkel, illetve a depresszióval szemben. Ilyenkor még lényegesebbé válik, hogy odafigyeljünk testi-lelki egészségünkre, és találjunk valamit, ami segít kikapcsolódni, illetve elfeledteti velünk a hétköznapok problémáit. Mindehhez tökéletes eszközt kínál Budapest legsikeresebb, zenei tematikájú boutique hotelje, az Aria Hotel Budapest, ahol a január a spa és a jóga hónapja. A jóga hatékony ellenszere lehet a depressziónak és a szorongásnak, segítségével megtapasztalhatjuk a mozgás szabadságát, valamint megszabadulhatunk a bennünk felgyülemlett feszültségtől.

 

Januári feltöltődés


Az Aria Hotel Budapestben 2017. január 2. és január 31. között minden nap a feltöltődés és a relaxáció jegyében telik. A szálloda dinamikus jógaórákkal, frissítőkkel, wellness-szel és friss gyümölcsökkel várja a kikapcsolódni vágyókat, akik a mozgás testet-lelket felszabadító erejének köszönhetően lendületesen indíthatják a reggeljeiket. 

 

A januárban szállást foglaló vendégeknek most arra is lehetőségük nyílik, hogy ingyenesen élvezhessék az Aria Hotel Budapest jógaóráit, majd relaxáljanak a Harmony Spa luxusfürdőben, ahol minden kezelést 35 százalék engedménnyel vehetnek igénybe. A pihentető wellness-hétvégét a kistermelők kínálatából összeválogatott gazdag büféreggeli, délutáni sajt- és borfogadás, valamint a kényeztető masszázs teszi teljessé.  

 

 

Jóga a város felett  

                                                                                      

A szálloda azok számára is tökéletes kikapcsolódást ígér, akik szívesen gyönyörködnek Budapest sziluettjében jógázás közben. A High Note SkyBarban egész évben a Bazilika harangjátéka, lélegzetelállító és egyben tökéletes lazításra csábító miliő és Budapest egy eddig ismeretlen arca várja a vendégeket.

 

A 360 fokos panorámát nyújtó tetőteraszon január 22-én, vasárnap csoportos jógaórán vehetünk részt Diószegi Ádám vezetésével, utána pedig új erőre kaphatunk a wellness erejével. A kikapcsolódás élményét 10,5 méter hosszú fűtött úszómedence, jacuzzi, finn szauna, illatos gőzkabin, valamint infraszauna biztosítja. Utóbbi gyógyító és bőrfiatalító hatásának köszönhetően Európa-szerte egyre nagyobb népszerűségre tesz szert.

Aki a január 22-i jógázásról lemarad, annak sem kell lemondania az élményről, hiszen a szállodában minden második vasárnap a Harmony Rooftop Yoga órákkal kezdődik.

 

 

Zene és luxus


Az Aria Hotel Budapest nyitása óta, 334 budapesti szállodát megelőzve, megszakítás nélkül az első helyet foglalja el a TripAdvisoron. Nemrégiben a népszerű utazási portál, a Traveller’s Choice Award 2016 díját is megkapta. Fennállása óta olyan vendégek laktak az Aria Hotelban, mint Benny Golson és Randy Brecker jazz-zenészek, Plácido Domingo operaénekes, Jane Goodall etológus, Bryn Terfel operaénekes, és itt próbálta ki a szálloda Bogányi-zongoráját Dan Brown író. A hotel designját nemzetközi szakmai fórumok ismerték el, mint a New York-i Waldorf Astoriában megrendezett Gold Key Awards, ahol három kategóriában is a legjobbak közé került, vagy a londoni World Boutique Hotel Awards, ahol a Harmony Spa elnyerte az Európa Legjobb Spája díjat.