"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Magas színvonalon a magasban is

Az újabb repülőgépmodellek tervezésénél a legfontosabb szempontok egyike az utasok kényelme, az utazás komfortossá tétele.(x)

Ez a szándék érezhető az Air France kötelékébe frissen állt Boeing 787 Dreamliner fedélzetére lépve is. A belső kialakításban, a korszerű dizájnban és az ötletes térkihasználásban azonnal érezhető a gondos tervezés, a jelentős gyártói tapasztalat, ami a rendkívül kényelmes utazásban éri el célját.

 

Az első szembeötlő fejlesztést a hasonló géptípusokhoz viszonyítva mintegy 30 százalékkal nagyobb ablakok jelentik, melyek tágas kilátást engednek, ugyanakkor szabadon állítható, elektronikus ablaksötétítő rendszerrel vannak ellátva. A légi utazásban a jó közérzethez erőteljesen hozzájárul a megfelelő fényerő, a repülés különböző szakaszaihoz igazított, hangulatos világítás csakúgy, mint az ideális légnyomás és levegőminőség, mely a Boeing új modelljén ugyancsak alapvető fejlesztés.

 

 

Az igazi meglepetés akkor érhet minket, ha megtapasztaljuk a gépen helyet kapó mintegy 30 Business cabin egyikének kényelmét. Az Air France legmagasabb szolgáltatási értékét képviselő kabinjai olyan kényelmet biztosítanak, mely valóban egyedülálló az első osztályú kategóriában. Az ötletes térkialakítás, a magas technológiai színvonal, a körültekintő, ízléses tervezés segíthet nekünk megtapasztalni, hogy egy hosszú, interkontinentális út is élménnyé válhat. A kabin térkihasználása számtalan apró, ötletes megoldásból áll össze, így egy pillanatra sem érezzük szűkösnek a rendelkezésre álló helyet. Unatkozni sincs időnk a saját fedélzeti egységnek is beillő kabinban. A rendkívül kényelmes székünkből többfunkciós, tetszőleges szögben állítható képernyőn tévézhetünk vagy játszhatunk, a bármilyen magasságban és időtartamra rendelkezésre álló wifi-szolgtáltatás segítségével pedig a külvilágról sem kell lemondanunk.

 

A lehajtható fekvőhely kétméteres ágyat jelent, kifogástalan alvásminőséget garantáló tervezéssel, selymes paplannal, puha párnával. Amikor lehunyjuk a szemünket, szinte meglepő csendben találjuk magunkat: a Dreamliner a hasonló kategóriájú gépekhez képest jelentősen kisebb zajterheléssel repül, ez érezhetően javítja az utazás minőségét. A csúcstechnológia és az ötletes tervezés a Business cabinban gondtalanná teszi a pihenést, a különleges kiszolgálás pedig élvezetessé a repülőutat.

 

Az Air France Boeing 787 Dreamlinerével már 12 desztináció érhető el.