"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Közép-Európa legjobb szállodája

Több mint négyszázezer szavazó véleménye szerint a régió legjobb szállodája az Aria Hotel Budapest.

A világ egyik meghatározó utazási magazinja, a Condé Nast Traveler olvasói szavazatai alapján idén is összeállította a világ legjobb szállodáinak rangsorát. Az Aria Hotel Budapest nem először szerepel a listán, a tavalyi második és a 2016-os aranyérem után ismét a legjobbnak járó első díjat érdemelte ki!

 

 

Három évtizedes múltjával a Condé Nast Traveler az utazók körében a hitelesség szimbóluma. Egyedi hangvétele mellett olvasói a releváns információkért és inspiráló tartalmaiért kedvelik. A komoly hagyománnyal rendelkező, olvasói értékelések alapján évente összeállított válogatásaiban szerepelni az egyik legmagasabb presztízsű elismerésnek számít az utazási szektorban. A Readers’ Choice Awards különlegessége, hogy nem szakmai zsűri, hanem maguk az olvasók választanak és pontoznak – valódi utazási élményeik alapján.

 

Adele Gutman, a Library Hotel Collection szállodalánc alelnöke a díjak kapcsán hangsúlyozta: “A Condé Nast Traveler a világ egyik legelismertebb, legmegbízhatóbb turisztikai szaklapja  – egy fórum, ahol az utazók következő útjukat tervezik, úticélokat ismernek meg és autentikus utazási élménybeszámolókból inspirálódnak. Rendkívül megtisztelő az olvasók elismerése, amely azt bizonyítja, hogy emlékezetes élményt tudunk nyújtani a hozzánk látogatóknak.”

 

Aria Hotel Budapest – a legek szállodája

 

Rövid időn belül az Aria Hotel Budapest immáron ötödik rangos elismerését zsebelte be. Tavaly a TripAdvisor Travelers’ Choice Awards-on a Világ Legjobb Szállodája címet nyerte el, áprilisban a lenyűgöző panorámát nyújtó High Note Skybar-t a világ 10 legjobb szállodai tetőterasza közé, míg három éve a szálloda Harmony Spa-ját Európa legjobbjának választották.  A ReviewPro 2,7 millió vendégelégedettségi visszajelzése alapján a budapesti Aria Hotel lett a világ hatodik legjobb luxusszállodája, míg a tulajdonos hotelcsoport, a Library Hotel Collection a világ legjobb kis luxusszállodalánca címet érdemelte ki.

 

 

Az Aria Hotel Budapest a Library Hotel Collection szállodacsoport 2015-ben nyílt budapesti tagja. Az tematikus hoteleiről és egyedi karakterű épületeiről ismert márka hangsúlyos New York-i és torontói jelenlét mellett elsősorban a közép-európai régióban terjeszkedik. A Condé Nast Traveler idei toplistáján a luxusmárka egy másik, szintén zenei tematikájú szállodája is elismerésben részesült: az 51 szobás prágai Aria Hotel a tavalyi 19. helyezés után a 7. lett a régiós rangsorban.