"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Most érdemes kipihenni az ünnepeket!

Mindannyian stresszmentes ünnepekre vágyunk, ami valljuk be, a lehető legritkábban jön össze. (x)

Év végén a munkától eleve fáradtan, rohanva látunk neki az ünnepek lebonyolításának. A számtalan kötelezettség mellett a készülődéssel együtt járó pluszfeladatok, az elvárások szorításában sokszor okoznak számunkra feszültséget. Ilyenkor jut legkevésbé idő a pihenésre, és sokszor a kimerültségig hajszoljuk magunkat. A helyzeten a borongós téli időjárás sem javít: igazi kihívásnak tűnhet, hogy megőrizzük jókedvünket és lendületünket az új évre.

 

Ha már az óév utolsó hetei nem a nyugalomról szólnak, miért ne szólhatna arról az új év? Miért ne találhatnánk alkalmat januárban a tudatos kikapcsolódásra? Az év eleje általában csendesebb időszak a szállodák életében, így nem csak a tömeget kerülhetjük el, hanem vonzó ajánlatokra számíthatunk.

Az ország egyik legtisztább levegőjű településén található Oxigen Hotel Superior Family & Spa egyedi csomagajánlatokkal várja a családokat. A négyhektáros parkban megbújó szállodában így most különösen kedvező feltételekkel tölthetjük fel energiaraktárainkat, és űzhetjük el az ünnepek utáni kimerültséget.

 

Élmények minden generációnak

 

Az Oxigén Hotel Superior Family & Spa-ban kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a legkisebbektől a nagyszülőkig minőségi programokat és a zavartalan pihenéshez megfelelő feltételeket biztosítsanak. Nem csoda, hogy a többgenerációs családos utazók körében különösen népszerű a noszvaji szálloda.

 

Nappal a szálloda wellness részlege által nyújtotta örömök mellett érdemes egy nagyot sétálni a szállodához tartozó parkban, kirándulni Noszvajon, vagy az alig 10 kilométerre található Egerben. Kihagyhatatlan élmény a családdal együtt felfedezni a történelmi város látnivalóit.

 

A téli sétát követően gyógyírként hat a megfáradt izmokra a melegvizes fürdő és a szaunavilág. Ha a szülők, nagyszülők egy szusszanásnyi csendre vágynak, a gyerekbarát szállodákban az örökmozgó gyerekek energiáit animátorok kötik le változatos programokkal. Így a család mozgatórugója, az édesanya végre esélyt kap, hogy eljusson egy kozmetikai kezelésre vagy masszázsra.

 

Játék, játék, játék

 

Az Oxigén Hotel Superior Family & Spa gyermek wellness és a játszóháza mintegy 300 négyzetméteren biztosítja az önfeledt játék lehetőségét, még rossz idő esetén is. Az animátorok gondoskodnak arról, hogy a szállodában pihenő gyerekekből kézműves, medencében lubickoló, vagy éppen kincset kereső kalandorok váljanak.

Hetente akár hatvanórányi vidám, sportos, kalandos, kreatív program biztosítja, hogy a kifogyhatatlan energiával rendelkező gyerekek figyelmét is tartalmas programokkal kössék le. Egy gyermek-, és bababarát wellness szálloda természetesen a kisebbek vízi élményére is gondol: babamedence, babaszauna, babamasszázs és babaúszás várja a legkisebbeket.

 

Immáron hét éve, hogy az Oxigén Hotel Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness szálloda megnyitotta kapuit vendégei előtt a festői Noszvajon az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén. Ideális helyszín, hogy magunk mögött hagyjuk a szürke nagyvárost, és a családdal együtt élvezzük a vidék friss levegőjét és zavartalan csendjét. Különösen a kimerítő ünnepi időszak után.