"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Új megoldás vállalkozásoknak: készpénz helyett QR-kód?

Egyre többen szeretnének fizetni elektronikusan. Elvárás, hogy a kereskedők, szolgáltatók rendelkezzenek készpénzmentes megoldással. (x)

Az elmúlt közel egy évben jelentősen átalakult a kiskereskedelem és a szolgáltató szektor működése, előtérbe kerültek az online rendelések, nagyon sokan kérnek kiszállítást, csomagküldést. Ezzel párhuzamosan egy új jogszabály is megjelent, amely a szolgáltatók széles körének írja elő az elektronikus fizetési lehetőség biztosítását.

 

Erre tökéletesen alkalmas lehet a QR-kódos fizetés, ami a Raiffeisen Banknál már elérhető. A QR kóddal ma már több millió potenciális ügyfél tud fizetni. Jól működhet egy kisboltban, egy fodrászatnál, csomagküldő szolgáltatásnál, ételkiszállításánál, kozmetikusnál, de szinte bármilyen szolgáltató vagy kereskedelmi vállalkozásnál.

  

Melyek a QR-kódos fizetés előnyei?

 

 

Hogyan működik?

 

A Scan&Go mobiltelefonos applikációt a pénztáros tölti le akár saját vagy az üzlet mobiltelefonjára, a QR-kódot és a fizetési visszaigazolást mindössze néhány mozdulattal tudja kezelni.

 

A megrendeléshez ki sem kell mozdulni: ugyanis az egyéni vállalkozók mellett, egyedülálló lehetőségként most már KKV cégek is – bizonyos árbevételig – teljesen online tudnak számlát nyitni a banknál. Tudjon meg többet a Raiffeisen Bank QR-kódos fizetési megoldásairól ezen a linken, a Scan&Go mobilfizetési alkalmazásról pedig ezen a linken.