"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

50 tehetséges magyar fiatal

Az 50 tehetséges magyar fiatal programban a harminc év alatti tehetségeket keressük. Azokat, akik kivételes adottságuk, szorgalmuk révén a jövő formálói, meghatározó személyiségei lehetnek Magyarországon és a világban.

Néhány héttel ezelőtt még egyként szorítottunk a magyar olimpikonoknak, és velük együtt örültünk sikereiknek! Akkor és ott minden figyelem rájuk irányult. De mennyit hallhatunk róluk azóta? És mennyit tudunk azokról a tehetséges fiatalokról, akik kevésbé látványos területen és nem a nyilvánosság kereszttüzében érnek el kimagasló eredményeket?

A La femme 50 tehetséges magyar fiatal kezdeményezésével e kivételes fiatalokra kívánjuk irányítani a figyelmet. Nem egyszerűen csak ismertebbé akarjuk tenni őket, eredményeiket, hanem személyes fejlődésüket hat hónapos, egyénre szabott mentorprogrammal segítjük! Szerintünk ugyanis a tehetség csak kiindulópont. A kivételes adottságú fiatalok is esélytelenek segítő, fejlesztő, ösztönző környezet és személyek nélkül.

KIVÉTELESEK
A kivételes adottsággal rendelkező fiatalok is esélytelenek az őket segítő, fejlesztő, ösztönző környezet és személyek nélkül.
Ugyan ki más tudna több ösztönzést, gyakorlati tanácsot vagy akár konkrét segítséget adni egy pályája elején járó fiatal tehetségnek, mint azok, akik hasonló utat bejárva küzdötték magukat a csúcsra, s területük meghatározó szereplői lettek.

A mentori szerepre felkért személyiségek maguk is példaképek, és a fiatal tehetségek számára páratlanul értékes tudás birtokosai is egyben. Lesznek fiatalok, akiknek már a program által biztosított kiemelt figyelem, másoknak egy beszélgetés, egy pártoló személy tanácsai is elegendő pluszt jelentenek majd. S lesznek olyanok, akiknek új feladatok, pályázatok, ösztöndíjak elnyeréséhez, vagy fontos személyes ismeretségekhez való hozzásegítés jelenti majd az igazán értékes támogatást. A La femme magazin személyre szabottan, a lehetőségek és az igények összehangolásával, az adott terület elismert személyiségeinek aktív szerepvállalása mellett kíván a fiatal magyar tehetségek fejlődéséhez ösztönzést, támogatást nyújtani.