"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Heti vásár különleges darabokkal

Novembertől a megszokottnál sűrűbben, minden vasárnap jelentkezik a népszerű design vásár, a WAMP.

A jól kiszámítható időzítés mellett a WAMP új struktúrával, azon belül vadonatúj szekciókkal is bővíti a kínálatot, alkalmanként egy-egy területet állítva a figyelem középpontjába. Az öt, részben az új brandek bemutatkozása mellett természetesen a már jól ismert designerek is ott lesznek a megszokott formában, az adott heti vásár elnevezése csupán az új hangsúlyokra utal.

 

 

A hónap első WAMP vásárán november 4-én a gasztronómia áll a középpontban. A WAMP Spájz a minőségi élelmiszerek és az igényes gasztronómiai termékek gyűjtőhelye. Az egyedi tervezésű termékek mellett igazi őszi, téli csemegék, számos hagyományos és szokatlan finomság várja a vásárlókat hat szekcióban. Számos kiállító őszi specialitásokkal vesz részt: forró levesek, melegszendvicsek, melengető sütemények várják az éhes vendégeket - olvashatjuk a Port.hu oldalon.

Különleges pezsgéssel és tárgyakkal csábít a november 11-én sorra kerülő WAMP Vintage, ahol a divatfanatikusok antik csecsebecsék, vintage kincsek, bizsuk, brossok, egyéb ékszerek, ma is hordható praktikus kiegészítők, felújított minőségi bőrtáskák, cipők, ruhák, kalapok és kesztyűk között tobzódhatnak. A tárgykultúra iránt érdeklődőket mai szemmel is értéket képviselő felújított bútorok, lámpák, egyedi design tárgyak várják. Ezen kívül régi képeslapok, plakátok, ma is működő örök életű bakelit lemezek, órák, izgalmas játékok színesítik a kínálatot.

Az első ízben november 18-án megrendezésre kerülő WAMP Mini kifejezetten a gyerekeket célozza meg a csecsemőkortól egészen a kiskamaszokig. A téma legjobb hazai képviselői vonulnak majd fel kizárólag minőségi, a megszokott áruházi kínálatnál sokkal színesebb, egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel. A palettán gyerekruhák, hordozók, gyerekkönyvek, játékok, kisebb nagyobb gyerekszoba kiegészítők és minden olyasmi szerepel, ami számot tarthat a legkisebbek és szüleik figyelmére. A vásárláson kívül a WAMP Mini számos programot is kínál majd: fotózás, különleges kreatív foglalkozások és meseolvasás is várja a legkisebbeket és szüleiket.

Friss és megfizethető alkotásokkal jelentkezik november 25-én a WAMP Art. Főként festmények, grafikák és fotók várják a vásárlókat, a tervek szerint alkalmanként egy-egy kisebb kiállítás is színesíti majd a válogatást.
December 2-án a divaté a főszerep. A WAMP Fashion keretében a látogatók minőségi szelekciót láthatnak a legjobb hazai designerek munkáiból. A rafinált szabású ruháktól kezdve, egyedi cipőkkel, ékszerekkel, táskákkal és más izgalmas öltözékkiegészítőkkel találkozhatnak.

A WAMP a korábbi évekhez hasonlóan természetesen karácsonykor is mindhárom adventi vasárnap jelentkezik csupa olyasmivel, ami örömet szerez, ami ajándék.