"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Már csak 3 hét: Cirque du Soleil

Az Immortalban a Cirque du Soleil akrobatikus és színházi világát olvasztották egybe Michael Jackson dalaival, gondolataival és vízióival.

A több mint 2 órás előadás végigkíséri a nézőket a Pop Királyának életén, a Jackson család együttesétől indítva egészen a legutolsó slágerekig. Michael ikonikus fellépő ruhái, mozdulatai és koreográfiái is a show része, amely főként olyan legendás dalokban jelentkezik látványosan, mint a Smooth Criminal, a Thriller vagy a Billie Jean.

 

 

De láthatunk az Immortalban táncoló gépet, egy megelevenedett óriási mesekönyvet, nindzsa-stílusú akrobatikus harcot, kosárlabdákkal előadott hip-hop táncot, eredetileg a This Is It turnéhoz tervezett, megelevenedett robotokat, valamint a világ egyik legjobb rúdtáncosnője nyűgőzi  le azokat, akik jegyet váltanak az előadásra. A Man In The Mirror dal zárja a showt, amely méltó tisztelgés a hallhatatlan Michael Jackson és művészete előtt.

"Az előadás alatt Michael a narrátorunk, aki végigvezet bennünket dalszövegeivel, elképzeléseivel és jellegzetes stílusával a saját és egyben a mi világunkon. Tisztelettel adóztunk zsenialitása előtt, és beletettünk valami újat és frisset, ami csak a Cirque du Soleil társulatára jellemző" - nyilatkozta a show kapcsán Jamie King rendező.

 

A Cirque du Soleil legfrissebb előadása február 5-én és 6-án, csak két alkalommal Budapesten is megtekinthető.

 

Jegyek korlátozott számban még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.