"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Az érett személyiség

A bizonytalan világban egyre nagyobb az emberek igénye az önismeretre, hogy megállják helyüket mind munkahelyükön, mind magánéletükben.

Az egyetemi tanár pszichoterapeuta szerző négy évtized tapasztalatai és kutatási eredményei alapján alkotta meg az értelem- és értékalapú érett személyiségmodellt: tudományosan megalapozott rendszerbe foglalta azokat a demokratikus jellemszerkezetű emberi tulajdonságokat, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi sikerhez, boldogsághoz, és egy demokratikusan épülő társadalom számára is hasznosak. Az egyetemi tankönyvként is ajánlott, olvasmányosan megírt kötet hasznos lehet a tekintélyelvű nevelési eszközöket elvető pedagógusnak éppúgy, mint az önállóságra, kreativitásra törekvő, önmagáért felelősséget vállalni akaró embernek, aki tisztában van azzal, hogy a belső harmónia titka az emberi érettség, és szeretné szebbé, jobbá tenni életét.

(Pro Personal Kiadó)