"A robbanásszerűen bővülő budapesti új lakás piacon nem könnyű megtalálni a legjobbat. Íme egy tipp a felsőkategóriás kínálatból. (x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Luxusban a város fölött

A robbanásszerűen bővülő budapesti új lakás piacon nem könnyű megtalálni a legjobbat. Íme egy tipp a felsőkategóriás kínálatból. (x)

Ma már Budapesten sem ritka a nyugat-európai minőségi kritériumok szerint is prémiumnak számító ingatlanfejlesztés. Egy valódi luxuslakás, azaz a legfelső kategóriás otthonok mezőnyébe azonban csak az igazán különleges paraméterekkel rendelkező ingatlanok férhetnek be. Különösen igaz ez akkor, ha a kínálatra nem pusztán befektetetőként tekintünk, hanem leendő otthonunkat keressük.

 

A minőség a lokációnál kezdődik

 

Páratlan dunai panoráma, lenyűgöző kilátás a belvárosra, természetes zöldterület, délnyugati tájolás – ezek az elvárások önmagukban is alaposan megszűrik a mezőnyt. A Skyline Residence kifogástalan elhelyezkedése mindezt együttesen nyújtja. De ez csak az alap! A fejlesztők olyan ingatlanparkot álmodtak a Mártonhegyre, amelyhez kevés fogható van nem csak Budapesten, de egész Európában is. A 12. kerület Költő utca és a Hangya utca találkozásánál fekvő Jókai-kert egykori természetvédelmi területére tervezett exkluzív lakópark, egy szinte érintetlen erdő közepén helyezkedik el.

Skyline Residence - páratlan kilátással a városra

 

A belső privát úttal rendelkező, összesen 13 ezer négyzetméteres telken négy épületben 14 lakást alakítanak ki. Ekkora területen, ilyen hatalmas zöldterületi mutatókkal nemcsak Budapesten, külföldi városokban is ritkán építkeznek. Közel 900 négyzetméter zöld felület jut egy-egy ide költöző családra. Fontos volt az eredeti természeti környezet megtartása, de az építészeti alapkoncepció is a természet és az otthon közötti határok feloldását helyezi a középpontba.

 

A lakások déli-délnyugati fekvéssel és lenyűgöző panorámával rendelkeznek. Távol a város zajától, mégis alig 10 percnyi autózásra Buda frekventált bevásárlóközpontjaitól. 20-25 perc alatt pedig akár a belváros is elérhető.

 

Csúcsminőség kívül-belül

 

A kiváló elhelyezkedés mellett a kifinomult vevői igényeknek innovatív formavilággal, csúcsminőségű alapanyagokkal és a nívós kialakítással lehet csak megfelelni. Az ingatlan vonzerejét növeli a környezettudatosság, a letisztultság, valamint az ingatlan felszereltsége. Az igazán igényes vásárlók számára az ingatlan intimitása, az elérhető szolgáltatások és a prominens szomszédság sem mellékesek. A Skyline Residence esetében a lakók kényelmét és egyben a környezet védelmét prémium építőanyagok, valamint a legmodernebb technológiai megoldások szolgálják. A lakások a jövő energiahatékonysági elvárásainak is megfelelnek, a 2021-es energetikai szabványok előírásait követik.

Óriási teraszok, különleges üveghomlokzatok, nagyméretű panoráma-tolóajtók szolgálják a harmonikus illeszkedést a természetes környezetbe. Nagy-Miticzky Szabolcs vezető tervező és irodája a belső terek kialakításánál a jó elosztású, praktikus, mégis otthonos lakások létrehozására törekedett, és kiemelkedő szempont volt az otthonok intimitásának megőrzése. Ezt az épületszintek egymáson történő különleges elforgatásával és a teraszok szintkülönbségével oldották meg.

 

A luxusingatlanok esetében elvárás, hogy olyan exkluzív szolgáltatásokat nyújtsanak az ott lakóknak, melyek egy átlagos ingatlan esetében nem lennének elérhetők. A Skyline Residence részben magánúton közelíthető meg, a lakók nyugalmát sorompó és 24 órás őrszolgálat biztosítja. A kivitelezés során az ingatlanokat úgy alakítják ki, hogy a leendő tulajdonos akár távolról, táblagéppel vagy okostelefonnal is irányíthatja az ablakok lamelláit, a világítást vagy a biztonsági rendszereket, beállíthatja a lakás hőfokát, a fűtést illetve a hűtést.

Az első lakók 2019 decemberében költözhetnek be új otthonaikba, de a lakások már most is bejárhatók a háromdimenziós virtuális valóság segítségével. Bejárhatjuk a kertet, felfedezhetjük, milyenek lesznek az épületek kívülről, sőt virtuális sétát tehetünk a belsőépítész által berendezett mintalakásban. Tegyen egy próbát, kérjen személyes konzultációt és ismerje meg a Skyline Residence kifinomult luxusát. www.skylineresidence.hu

 

Kizárólagos értékesítési partner: At Home Budapest Network Kft Tel.: 06 70 538 6797

La femme La femme cikke 2019. február
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.