"Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az életében történt változásokról és a La femme-ról mesélt Balázsovits Edit színművész!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Búcsú a gyermekévektől

Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az életében történt változásokról és a La femme-ról mesélt Balázsovits Edit színművész!

Kicsit későn érő típus vagyok. Igazából az utóbbi öt évben kapott el az érzés, hogy fel kéne végre nőni, és most már tényleg búcsút kellene inteni a gyermeki, felelőtlen létnek. A magánélet és a szakmai dolgok bonyolódásával ezt nem is lehetett tovább húzni. Biztos a sok izgalmas szerep is közrejátszott, amit eljátszhattam az utóbbi években, hisz ezekből mindig tanul valamit az ember az életről és saját magáról is.

 

 

Az elmúlt években elváltam a Játékszíntől, és újra több helyen játszom: fellépek a Karinthyban, a Pinceszínházban, és vendégként a Vígbe is visszatértem, ami félig hazai terepnek számít, hiszen egyszer már évekig tagja voltam a társulatnak. A Vígben fut éppen a Popfesztivál, ami nagyon kedves nekem, és persze nemrég mutattuk be a Pinceszínházban az Irma, te édes című darabot, azt nagyon szerettem próbálni, remélem, a közönségnek is tetszik. Néhány éve kaptam egy Jászai-díjat is, most már nagyon távolinak tűnik, pedig nem is volt régen, csak annyi minden történt azóta.

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme üdítő kivétel a hazai magazinpiacon. Érezhetően rólunk és nekünk szól – magyaroknak."

 

A magazinok hazai felhozatalból a La femme-ot üdítő kivételnek tartom - épp a múltkor olvastam benne egy fantasztikus interjút, nagyon lekötött, mert - nem tudom szebben megfogalmazni - nem azok a buta női témák kerültek elő benne, amikkel sok magazin lapjain lépten-nyomon találkozik az ember. Továbbá úgy érzem, hogy ez valahogy jobban a miénk, mint a külföldi újságok hazai változatai. Persze azokban is mindig vannak jó dolgok, de ez érezhetően rólunk és nekünk szól - magyaroknak. Ráadásul nem is csak olvasóként vannak pozitív élményeim, hiszen olyankor is sok minden kiderül egy szerkesztőségről, mikor együtt dolgozik velük az ember egy fotózáson vagy interjún. A La femme-nál oldott volt a hangulat, és végig nagyon jól éreztem magam a közös munka során.

La femme La femme cikke 2014. július
címkék:
Karrier | Színház
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.