INTERJÚ GÖRÖG ZITÁVAL
Színésznő szeretett volna lenni, de modell és műsorvezető lett, majd vámpírhercegnőként tűnt fel a pesti földalattin - egy filmben.
AZ IMAGINE DRAGONS BUDAPESTEN
Januárban a magyar közönség ismét élőben hallhatja a slágerlisták legújabb kedvencét, az Imagine Dragons együttest!(x)
FILM
Nagyon tehetséges, sőt az 50 egyike: Szabó Szonja, az Ammen című dokumentumfilm rendezője.
UTAZÁS
Mark Twain szerint Isten először megteremtette Mauritiust, majd annak mintájára a mennyországot.
KARRIER
Egyesek csupán megélhetési lehetőséget látnak benne, de olyan is akad, akinek örömforrást, igazi szenvedélyt jelent.
GASZTRO
Május 19-én bárki csatlakozhat a Food Revolution Dayhez, az egészséges táplálkozás napjához.
KÖZÖSEN
2013-ban találkozott először Szabó Imola Julianna és Kele Dóri, majd egy közös könyv lett találkozásuk gyümölcse.
BOR
Megkezdődött a hét végén a kékfrankos szőlőfajta szürete a soproni borvidéken. Legendák és jótanácsok!
TECHNIKA
Íme, a legérdekesebb innovációk, amelyek biztosan megváltoztatják a hétköznapjaidat.
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Egy harminc éves magyar családi sikertörténet, amelynek termékei szinte minden otthonban megtalálhatók. Anélkül, hogy tudnánk róla.
Mi kell ahhoz, hogy a világ legdrágább sonkája az asztalra kerüljön?
NŐIESEN
Magyarné Fekete Veronika 2015-ben hobbicukrászként került az 50 tehetséges magyar fiatal programba, amit akkor hatalmas felelősségnek érzett.
GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
LÉLEKTAN
Minden álom egyéni, egyedi, a megfejtésre nincs általános recept.
HOTEL
Pannónia Grand Hotel néven 1915-ben nyitotta meg vendégei előtt kapuit Pécs legelegánsabb szállodája, a mai Hotel Palatinus.(X)
KEREKASZTAL
Zétényi Lili olyan emberekkel beszélgetett, akik életüket a gasztronómiára tették fel.
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
Foltos malacok, kék likőr, színes házak, pálmafák és persze a végtelen tenger.
GASZTRONÓMIA
Azukibab, umeboshi, wakame, wasabi, schichimi – a japán konyha kellékei, amelyek ma már mindenütt ismertek.
A török konyha éppoly sokszínű és izgalmas, mint az ország leglátogatottabb városa, Isztambul.
Pihenés a kertben
Flórák és faunák
Debussy: Le plus que lente Vámosi-Nagy Zsuzsa, legtehetségesebb fiatal muzsikusaink egyike, számos hazai és...
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
főszerkesztő
újságíró
író