"Kezdetben pop énekesnek készült és az édesanyja által vezetett kocsmában énekelt. Hangja azonban vileghírűvé tette, az operaszínpadok sztárjává."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Világhírű tenor az Erkelben!

Kezdetben pop énekesnek készült és az édesanyja által vezetett kocsmában énekelt. Hangja azonban vileghírűvé tette, az operaszínpadok sztárjává.

Juan Diego Flórez a „bel canto” tenorok között is egyedülálló fényes hangszínnel, csengő hangmagassággal rendelkezik, amelyet könnyed stílusával, utánozhatatlan latin temperamentumával és férfias eleganciájával tesz feledhetetlenné. A perui előadóművész előadásában a lírai gyengédség és hősies erő keveredik.


Kezdetben popénekesnek készült és pályája legelején az édesanyja által vezetett limai kocsma vendégeinek énekelt slágereket. Alig tizenhat évesen érte el első komoly szakmai sikerét, megnyerte a perui dalfesztivált.

Érdeklődése a klasszikus zene felé fordult. Kezdő operaénekesi repertoárjában Bellini-, Donizetti- és főként Rossini-szerepek domináltak. Néhány éve a hangja érettebbé, előadásmódja erőteljesebbé vált, ezért koncertjein ma már gyakran énekel Mozart, Verdi és Puccini áriákat is.

 

Juan Diego Flórez magasan képzett, elismert muzsikus. Operaénekesi tanulmányain túl csodálatosan gitározik is. Kontinenseket átívelő népszerűségének köszönhetően New Yorktól Japánig jelenleg a legkeresettebb és legtöbbet foglalkoztatott tenorok egyike.


A pályája csúcsán lévő tenorista 2019. október 22-én lép fel az Erkel Színházban. A legnépszerűbb opera áriákból és operettekből összeállított műsort a Magyar Állami Operaház Zenekara kíséri. Jegyek kaphatók a jegy.hu weboldalon és országszerte.

La femme La femme cikke 2019. október
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.