"Különleges női tárlat nem csak nőknek. A kiállítók között a La femme illusztrátora!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Fény-szőtt-test

Különleges női tárlat nem csak nőknek. A kiállítók között a La femme illusztrátora!

A belvárosi Melange Galéria idén negyedik alkalommal ad otthon egy olyan kiállításnak, melyet egy szervezetfejlesztéssel foglalkozó cég szervez, művészetpártoló programja keretén belül.

 Ebben az évben a hétköznapjainkat  megszépítő művészet és a női alkotók kerülnek a program középpontjába.  A „FÉNY-SZŐTT-TEST” címet viselő kiállításon három művésznő különböző művészete találkozik, egyedi élményt nyújtva az idelátogatóknak. Gulyás Judit nívódíjas textilművész  mesterdiplomáját a  Magyar Iparművészeti Főiskola Kéziszövő–falikpép szakán szerezte,  számos magyar és nemzetközi elismerésben is részesült. Lélegzetelállító szőnyegei, amelyeket a természet ihletett, biztosan leveszik majd lábukról az érdeklődőket. Buza Krisztina  papírművész, szintén kedveli az organikus, természetes formákat és anyagokat, csodálatos lámpákat, fényplasztikákat állít majd ki. Kriszta művei teljesen egyedi technikával készülnek, merített papírt dolgoz rá hajszálvékony dróthálóra, mely lehetővé teszi ezeknek az izgalmas formáknak, hangulatoknak és fényeknek a kibontakozását.  Sápi Beáta a 2012-es év Divatillusztrátora, finom, nőies illusztrációival fogja a másik két alkotó műveit kiegészíteni . A három művészeti ág gyönyörűen fonódik majd egymásba több mint két héten át, szépséggel megajándékozva a galériába látogatókat.  

 

A kiállítás megnyitó időpontja: 2013.10.03. 18.00. óra

A kiállítás megtekinthető: 2013. 10.18-ig

La femme La femme cikke 2013. szeptember
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.