"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Fergeteges lemezbemutató koncert

A Group’N’Swing és általában a táncolható, bulis zenék rajongóinak örömére elkészült az együttes legújabb albuma!

A csapat legújabb dalait július 2-án élőben is meghallgathatjuk a Várkert Bazárban egy fergeteges hangulatú lemezbemutató koncerten. Izzítsátok táncos lábatokat!

 

A megszokott swinges, boogies stílus mellett a 10 tagú zenekar ezúttal a rock’n’roll, a rockabilly és egyéb zenei területeken is megmutatja egyedülálló tehetségét. A műfaji korlátok kitágultak, mégis egy vérbeli, jól táncolható Group’N’Swing-album forrott ki. A „Most légy férfi” egészen biztosan nem okoz csalódást a rajongóknak. Július 2-án a Várkert Bazárban tartott lemezbemutató koncerten erről mindenki személyesen is meggyőződhet.

 

 

A repertoárból természetesen azért a régi nagy Group’N’Swing-slágerek sem maradnak ki, és hallhatjuk a már az új albumon szereplő címadó dalt, a „Most légy férfi”-t is, melynek nemrégiben elkészült klipje óriási sikert aratott a zenecsatornákon és a Youtube követők táborában is.

 

A koncertre az együttes táncosokkal, kivetítővel és további meglepetésekkel is készül. Július 2-án a Várkert Bazárban Group’N’Swing nagyszerű zenészei pörgős ritmusokkal és izgalmas, új dalokkal várnak mindenkit szeretettel!