"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Gerinc fájdalom nélkül

Egy régi orvosi bölcsesség szerint egy embernek vagy volt már derékfájása, vagy éppen most van, vagy pedig lesz.

 

Ezért aztán akár irigyelhetjük is a gerincsebész, gerincspecialista és ortopéd szakorvos szerzőt, mert hosszú távon lesz munkája. Ő viszont éppen azért írta e könyvet, hogy segítse megérteni a valóban gyakori gerincbetegségek elszenvedőit, mi okozza tüneteiket, mi az, ami fáj, hogyan csillapítható a fájdalom, mikor kell orvoshoz fordulnia. Mi is az a CT-, az MR-vizsgálat, és elkerülhető-e a műtét. A közérthető módon fogalmazó szerző hangsúlyozza: a betegség megelőzésében és leküzdésében nem az orvosoké, hanem a mozgásszegény, inaktív életmódmódot folytató beteg és (talán még) egészséges embereké a főszerep.
(Alexandra Kiadó)

Ezért aztán akár irigyelhetjük is a gerincsebész, gerincspecialista és ortopéd szakorvos szerzőt, mert hosszú távon lesz munkája. Ő viszont éppen azért írta e könyvet, hogy segítse megérteni a valóban gyakori gerincbetegségek elszenvedőit, mi okozza tüneteiket, mi az, ami fáj, hogyan csillapítható a fájdalom, mikor kell orvoshoz fordulnia. Mi is az a CT-, az MR-vizsgálat, és elkerülhető-e a műtét. A közérthető módon fogalmazó szerző hangsúlyozza: a betegség megelőzésében és leküzdésében nem az orvosoké, hanem a mozgásszegény, inaktív életmódmódot folytató beteg és (talán még) egészséges embereké a főszerep.(Alexandra Kiadó)