"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

A tökéletes útitárs

Az utazás egyet jelent a szabadsággal és az új élményekkel, nem meglepő tehát, hogy régóta az emberi vágyak alapvető tárgya.(x)

Olyan igaz szenvedély ez, mely kitágítja az elménket, tudást ad, és kreativitásra sarkall. Egyesek számára azonban nem csupán a cél a fontos, hanem az út is, amelyen eljutnak odáig. Nekik találták ki az Air France és KLM légitársaság Flying Blue törzsutas programját, melyet három egymást követő évben is az év programjának választottak!

 

Kényelem, egyszerűség, kedvezmények, és gyorsaság. Ezek azok a tulajdonságok, melyek ideális útitárssá teszik a Flying Blue törzsutas programot! A Flying Blue Európa legnagyobb, díjmentes, 25 millió tagot számláló légitársasági törzsutas programja. Létrehozásával azok számára szerettek volna kedvezni, akik előszeretettel kötik össze a kellemeset a hasznossal, vagyis a repüléseik során gyűjtött hűségmérföldeket szívesen váltják jutalmakra.

 

 

Miről szól a program?


A törzsutas programhoz csatlakozva az Air France, a KLM és 35 partner légitársaság hálózatán belül az utazók több száz célállomás napi 18 000 járata közül választhatnak, és gyűjthetik a hűségmérföldeket. A csatlakozás teljes egészében ingyenes, és azok számára is megéri, akik nem repülnek rendszeresen. Nem csupán repülőutakkal gyűjthetünk hűségmérföldeket, hanem a Flying Blue partnerek szolgáltatásainak igénybevételével is, például partnerszállodákban, autóbérléssel, webáruházban vásárlással. A Flying Blue törzsutas program tagjait több mint 100 partner különféle ajánlata várja. A különleges tagsági kártya egy előnyökkel, és exkluzív kiváltságokkal teli világot nyit meg az utazók előtt.

 

Kihagyhatatlan jutalmak és kedvezmények


A megszerzett jutalom mérföldeket beválthatjuk repülőjegy-vásárlásra, magasabb osztályú repülőjegy különbözetének fizetésére, de használhatjuk akár a kényelmes repülőtéri várótermeket és az elsőbbségi szolgáltatásokat is. Azok számára, akik keveset utaznak, vagy kevesebb hűségmérföldet szereztek, tökéletes alkalmat kínál mérföldjeik felhasználására a több mint 5000 terméket kínáló Flying Blue Store.

 

Minél gyakrabban repül az Air France és KLM, illetve partner légitársaságainak hálózatán belül, annál több tagsági szint mérföldre tehet szert, így exkluzív szolgáltatásokban és előnyökben részesülhet már jóval hamarabb, mint gondolná. A törzsutas programban négy különböző tagsági szint található, melyek mindegyike eltérő jutalmakkal és kedvezményekkel egészül ki: Ivory, Silver, Gold és Platinum. Élvezze az extra lábtér nyújtotta kényelmet Platinum-tagként ingyen az Air France járatain, vagy válassza a KLM Economy Comfort üléseit 25-50 százalékkal olcsóbban Silver, illetve Gold szinttől!

A Flying Blue segítségével a tagsági szintje gyorsan emelkedik, így a belépési szintről pillanatok alatt eljuthat akár a Platinum fokozatra is. A tagsági szint megtartása egyszerű. Amint Elit tagok lettünk (Silver vagy afölött), a jelenlegi szint megtartásán túl megspórolt tagsági szint mérföldeket akár a következő évre is átvihetjük.

 

A gazdagabb utazási élményhez nem kell mást tennie, mint felkeresni a www.flyingblue.com/join weboldalt, ahol ingyenesen csatlakozhat a díjnyertes törzsutas programhoz!