"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Otthon a felhők fölött

Különleges szolgáltatások a világ legtöbb országába repülő légitársaságánál: ez a Turkish Airlines business class.

Biztonság és kényelem – a Turkish Airlines több évtizedes sikertörténetének két kulcsfogalma, az a szemlélet, ami miatt a mai napig a világ vezető légitársaságai között tartjuk számon. A nagy múltú, 1933-ban alapított cég öt repülőgéppel kezdte szolgáltatását, ma 330 géppel évente több mint 60 millió utast szállít. Nem csupán az imponáló számok, de a minőségi szolgáltatások is garantálják a török légitársaság töretlen sikerét, hiszen az utazási toplisták és rangsorok visszatérő éllovasaként bizonyítja, hogy a színvonalat és a megbízhatóságot az utasok is díjazzák.

 

A tekintélyes múlt innovatív szemlélettel válhat a biztos jövő alapjává. Az innováció a biztonság és a kényelem terén is tetten érhető a Turkish Airlines szolgáltatásaiban. A társaság az egyik legfiatalabb flottával, folyamatosan magas színvonalon képzett légiszemélyzettel biztosítja a zavartalan utazást, a legújabb technikai fejlesztésekkel segíti az otthonos, kényelmes időtöltést járatain, sőt, a repülőtéri várakozás időtartama alatt is.

 

Üzleti úton otthoni kényelemben

 

Aki rendszeresen utazik a Turkish Airlines business osztályán, tudja, hogy a társaság folyamatosan fejleszti minőségi szolgáltatásait, a legújabb technikákkal, szórakoztatóelektronikai innovációkkal látja el gépe utastereit. A business class cabinra különösen jellemző a kényelem és biztonság érzése, amit a tervezők és a repülőgép személyzete biztosít az utasok számára. Az üléseket a legkülönbözőbb kényelmi szolgáltatásokkal látták el, mint például a masszázs funkció, többféleképp állítható dőlésszög, olvasólámpa, elektromos töltési lehetőség. A fektethető ülések és kiegészítők – párnák, takarók, szemmaszk, füldugók – segítik a kényelmes alvást. A business class utasai számára a szórakozás is az utazás része. A Turkish Airlines a világ egyik vezető audio- és szórakoztatóelektronikai cégével, a Denonnal együttműködve olyan hangrendszert és fülhallgatókat biztosít, melyek tökéletes hangzást garantálnak, kiszűrve a környezeti zajok 99 százalékát.

A kényelmi szolgáltatások közé tartozik a magas színvonalú konyha, mely a levegőben is kényezteti az utasokat. A séfek a török és más nemzeti konyhák különlegességeit kínálják, bőséges étel- és italválasztékkal állnak rendelkezésre a legkülönbözőbb igények kiszolgálásával.

 

Várakozás alatt is várakozáson felüli kényelem

 

A reptéri várakozás sem az unalomról szól a Turkish Airlines utasai számára. A Lounge Istanbul egy olyan utastér, mely nem csak méreteivel, de szolgáltatásaival is egyedülálló a hasonló létesítmények között. A 6000 négyzetméteres Lounge 1100 utas befogadására képes, és számtalan lehetőséget kínál szórakozásra, pihenésre egyaránt. A kikapcsolódáshoz videojátékok, golfszimulátor, virtuális autóversenypálya, játszóház, könyvtár, mozi, medence, masszázsterem áll rendelkezésre, de zuhanyzásra, pihenésre is lehetőségük van az átutazóknak.

A különösen hosszú várakozás sem jelenthet holtidőt. A business class utasok az új, „Istanbul Bosphorus Experience” program keretében kényelmesen, többek között egy sétahajó fedélzetéről ismerhetik meg Isztambul és a Boszporusz lenyűgöző látványosságait, a török konyhát, mindezt tapasztalt vezető segítségével. A program azoknak a business class utasoknak elérhető, akik legalább hét órát töltenek Isztambulban, mielőtt továbbindulnak úti céljuk felé.