"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Színek mámora

Hagyományteremtő céllal indul szombaton a Színező nap – A te színed! rendezvény.

A színek szerepét kiemelten fontosnak tartó alkotói csapat célja a rendezvénnyel, hogy könnyed programokkal, a vizualitás különféle eszközeivel inspirálja a látogatókat színtudatosságuk fejlesztésére, a színek értelmezésének újszerű megközelítésére. A rendezvény alkalmat teremt, a színek kreatív és tudatos használatának megtapasztaltatására. Bemutatja, hogyan válhatnak a színek segítőinkké vágyaink, céljaink elérésében, valamint önkifejezésünkben, egyediségünk megmutatásában kívül és belül egyaránt. Mindezt egy olyan környezetben, amely lehetőséget ad interaktív programoknak, és közösségi kapcsolódásoknak.

 

 

Elsősorban olyan nyitott gondolkodású közönségre számítanak, akik kíváncsiak miként szemlélhetik másként önmagukat és az őket körbevevő környeztet. Igyekeznek tudatosan tervezni karrierjüket és tisztában lenni szerepeikkel, ugyanakkor elképzelhető, hogy ebben külső segítséget is szívesen igénybe vesznek. Keresik azokat a tevékenységeket, amelyek segítségükre lehetnek fellépésük, határozottságuk, magabiztosságuk fejlesztésében, egyéniségük jobb kifejezésében, valamint egyediségük megtalálásában.

Egyéni önkifejezési módjuk megtalálása nem öncélú, hanem bátor felelősségvállalás önmagukért és kiegyensúlyozott életükért.

 

Rendezvény időpontja: 2013. április 6. 10-18h

Helyszín: KAPTÁR, VI. kerület, Révay köz 4.