"A La femme a döntéshozó, értelmiségi, véleményformáló nők magazinja. A La femme nekik és róluk szól. La femme magazin, la femme, lafemme.hu, lafemme"
« vissza nyomtatás

Rettenetes retró

2011. szeptember 30-án 21 órakor veszi kezdetét a Werk Akadémia, Design Hét alkalmából összeállított programja.

Nagy Gábor György képzőművész “Rettenetes retró” gyűjteménye gyerekkora óta spontán szerveződik családi hagyatékból, cserékből és ajándékozásból. Nem csak gyűjti, hanem használja is a tárgyakat. A Werk Akadémia kiállításán életre kelnek a 60-as, 70-es és 80-as évek tárgyai egy divatbemutató keretében, melyen a Szputnyik Shop retró ruhakölteményeiben vonulnak majd a modellek, és show formájában mutatják be a tárgyakat. A kiállítást Réz András nyitja meg.

 

 

A Szputnyik shop retró ruhakölteményei a 60-as, 70-es és 80-as évek tárgyaival együtt show formájában vonulnak végig a kifutón. A divatbemutatóhoz Jónás Jácint alias John Johnson fotóművész biztosítja projektoron keresztül a tárgyfotókból alakított multimédiás hátteret.

 

Pál Zsuzsanna Rebeka médiaművész a sétái során fényképeket készít, és ezeket naplószerűen publikálja. A város olyan szegmensei, részletei keltik fel figyelmét, melyek kilógnak környezetükből, egy másik korszakot idéznek.

 

 

Werk Film, Stílus és Írás Akadémia
1051 Budapest, Arany János utca 10. 4. em.
Nyitva: okt. 1-7.
H-P 14:00-21:00

Werk Film, Stílus és Írás Akadémia
1051 Budapest, Arany János utca 10. 4. em.
Nyitva: okt. 1-7.H-P 14:00-21:00

 

 

A Design Hét programjai október 7-ig kínálnak izgalmas kalandokat az érdeklődők számára!