"Magabiztosan hódító dívák és kifinomult ízlésű sztárok vonultak végig a 67. Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Divatjelentés a vörös szőnyegről

Magabiztosan hódító dívák és kifinomult ízlésű sztárok vonultak végig a 67. Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén.

Szerda este a sztárok végre ismét birtokukba vették napjaink legrangosabb filmeseményének vörös szőnyegét. A felfokozott várakozást jól mutatja, hogy idén 4580 akkreditált újságíró vesz részt Cannes-ban, a filmvásáron pedig 12 ezer szakmabeli jelenik meg. A játékfilmes versenybe 1800 alkotásból 18 került be, közöttük több film Magyarországot is képviseli. Az estét a Nicole Kidman főszereplésével készült Grace: Monaco csillaga című produkció nyitotta. Nem véletlen tehát, hogy a színésznő megjelenésére mindenki kíváncsi volt. Végül Kidman ismét tanúbizonyságot tett eleganciájáról, a sajtó előtt először egy visszafogott hófehér Altazurra-kreációban jelent meg, majd este a premieren egy meseszép égkék Armani Privé-darabban tűnt fel. Az estélyi a 2014-es tavaszi kollekcióban kapott helyet, és bár kétségkívül gyönyörű, több mint valószínű, hogy legalább egy tonnát nyomott.

 

 

Blake Lively idén népszerűsíteni való film nélkül érkezett a Cannes-i Filmfesztiválra, ez azonban egy percig sem akadályozta meg abban, hogy túlragyogja riválisait, bizonyítva, hogy a vörös szőnyegen minden arról szól, hogy nézel ki, nem pedig arról, hogy mit árulsz. A sztár állítása szerint sosem alkalmazott stylistot, az egyes darabokat, amelyeket visel, ő maga válogatja ki. Az első napon Lively egy mélybordó Gucci-darab mellett tette le a voksát magas szoknyafelvarrással. A Mr. Turner csütörtöki premierjén pedig már egy vékonyított derekú, csillogó Chanel Couture-kreációban tündökölt.

 

 

Livelyhoz hasonlóan a 76 éves Jane Fonda is a bordóárnyalatot választotta. A színésznő mindig kifogástalanul néz ki a nyilvánosság előtt, ez most sem volt másképp. Fonda Elie Saab 2013-as őszi kollekciójának egy darabjában lépett a vörös szőnyegre. A ruhát az áttetsző, csillogó anyag tette igazán egyedivé, amelyet a derékrésznél egy elegáns öv fogott össze.

 

 

A Chopard által évente megrendezett eseményen Cate Blanchettnek jutott a házigazda szerepe. A színésznő feltűnő Valentino-ruhájában olyan volt, mint egy tündérkirálynő. A drámaian szép, csillogó ezüst ruha, a rajta lévő hímzés és tüll szoknyarész a rózsaszín garnéla formájú Chopard gyémánt fülbevalót még inkább kiemelte. Az Így neveld a sárkányod 2. részének premierjén a színésznő egyenesen a filmhez öltözött. Blanchett, aki a produkció Valka nevű szereplőjének kölcsönzi hangját egy hüllő ihletésű, flitteres Givenchy ruhában lépett vörös szőnegre. 

 

 

Zoe Saldana ruhakölteménye szintén kiragyogott a sztártömeg öltözékei közül. A modell Victoria Beckham 2014-es őszi kollekciójából egy hófehér estélyiben jelent meg. A ruhát az aszimmetrikus, fodrokkal díszített felsőrész és a derékrészt körbefogó vastag aranylánc tette különlegessé. A teljes szett így igazán romantikus összhatást keltett. A Mr. Turner premierjén Jason Wuba bujtatták a sztárt. A mutatós darab a tervező 2014-es őszi kollekciójából való, a kendős gallérú ruhát tetőtől talpig zöld hímzés díszítette.

 

 

A szintén dobogós Audrey Tautou ezúttal is, mint mindig, az egyszerűségre törekedett. A színésznő tetőtől talpig Pradába öltözött. Mintás ruhájával és visszafogott sminkjével kifejezetten franciásan festett. Semmi feltűnés csak csupa elegancia és báj.

 

Póta Szilvia Póta Szilvia cikke 2014. május
címkék:
Divat | Film |
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.