"A legfontosabb a jelölt személye, tevékenysége és eredményei lehető legteljesebb megismerését lehetővé tevő információk megadása! "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Mire van szükség a jelöléshez?

A legfontosabb a jelölt személye, tevékenysége és eredményei lehető legteljesebb megismerését lehetővé tevő információk megadása!

A jelentkezés a jelölés folyamatával azonos módon és felületen zajlik. Ilyenkor a jelölt és a jelölő személyéhez azonos adatok megadása szükséges.

 

A jelöléshez szükség van a jelölt és a jelölő személy elérhetőségeire, amelyek nélkül a jelölés nem lehet teljes és érvényes. A jelölés során megadott információkat az erre szolgáló adatmezőben kiegészítheti a jelöltet bemutató internetes linkek, fotó, illetve a jelöltről szóló dokumentumok (doc, xls, pdf) feltöltésével. A jelölt és a jelölő személye lehet ugyanaz!

 

A jelölés során megadhatók referenciaszemélyek is. A jelöltet és tevékenységét ismerő olyan személyek megadása javasolt, akik a későbbi értékelés során – amennyiben az esetlegesen szükséges – további információval szolgálhatnak a jelöltről.

 

A jelentkezés 2015. szeptemberében lezárult!

La femme La femme cikke 2015. január
címkék:
Karrier
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.