"Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az életében történt változásokról és a La femme-ról mesélt Zacher Gábor toxikológus főorvos!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Régi és új kihívások

Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az életében történt változásokról és a La femme-ról mesélt Zacher Gábor toxikológus főorvos!

Szakmailag komoly változást hozott számomra ez az öt év: 2009-ben még a Péterfy Sándor utcai kórház toxikológiai osztályán dolgoztam, most pedig már a Honvédkórház sürgősségi centrumát vezetem, ez az ország legnagyobb sürgősségi osztálya. Nagy kihívás volt, de a toxikológiát már stabil alapokra helyeztük Magyarországon, és eljött az a pont, mikor az ember érzi, hogy el kell engedni a "gyereket". Ha már itt tartunk: hatalmas élmény volt az is számomra, hogy felnőtt a fiam: öt éve még kisfiú volt, most pedig már 18 éves, majdnem felnőtt ember. Építészmérnök akar lenni, jó érzéke van a matematikához, a fizikához, a művészetekhez, úgyhogy ez sokkal jobb döntés, mint ha orvosnak menne - nem is akartuk ezt soha erőltetni.

 

 

A La femme tartalmas, igényes nyomdai kivitelezésű, hosszú távú olvasmány, nem olyan, mint azok a klasszikus könnyed magazinok, melyekkel egy ültő helyében végez az ember. Ott van az éjjeliszekrényen, és az ember előveszi, elolvas belőle egy cikket, aztán még egyet, majd lapoz, félreteszi, de két hét múlva már megint forgatja. Sőt, ha felbukkan a lakásban egy-egy régebbi szám, újra le lehet ülni vele, böngészni, mert időtálló témákat dolgoz fel. Persze van olyan cikk, amit nem olvasok el, mert férfiként kevésbé érint, de a lap 65-70 százaléka számomra is mindig érdekes olvasmány. Ha egy művészt kéne megneveznem, akit szívesen látnék a La femme lapjain, akkor Boldoczki Gábort mondanám, aki egy zseniális magyar komolyzenei trombitás. Imádom a barokk trombitazenét, a zenehallgatásra szánt időmnek legalább a felét ez teszi ki, és az elég

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme nem egy könnyed magazin, hanem tartalmas, igényes kivitelezésű, hosszú távú olvasmány, ami ott van az éjjeliszekrényen."
jelentős, több mint 600 példányt számláló bakelitgyűjteményem is ezt a korszakot próbálja felölelni. Ezért is olyan örömteli számomra, hogy most van egy méltán világhírű magyar trombitás, még ha sajnos keveset koncertezik is itthon - ő minden kétséget kizáróan egy olyan kaliber, akinek lenne helye a lapban.

La femme La femme cikke 2014. szeptember
címkék:
Karrier | Tudomány
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.