"Különleges zenei élményben lesz része azoknak a szerencséseknek, akik december 16-án ellátogatnak Anima Musicae Kamarazenekar koncertjére. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Vivaldi új értelmezésben

Különleges zenei élményben lesz része azoknak a szerencséseknek, akik december 16-án ellátogatnak Anima Musicae Kamarazenekar koncertjére.

Ezen az estén ugyanis az Anima Musicae Kamarazenekar Kirill Troussov hegedűművésszel ad koncertet a MOM Kulturális Központban, a Világsztárok az Anima Musicae Kamarazenekarral című klasszikus zenei koncertsorozat újabb állomásaként.

 

A műsorban először egy igazi klasszikust hallhatunk: Antonio Vivaldi A négy évszakát, ezt követően pedig – mintegy az előző darabra adott válaszként – A négy évszak Buenos Airesben következik Astor Piazzollától. Piazzolla művét Vivaldi klasszikusa ihlette, és az egymás után felcsendülő két mű kölcsönösen értelmezi egymást, aminek köszönhetően a hallgatóságnak egészen különleges zenei élményben lehet része.

 

 

Kirill Troussov generációjának vezető hegedűművésze, aki kiemelkedő tehetsége révén már fiatalon a legendás Yehudi Menuhin pártfogolását élvezhette. Troussov ma már a legnevesebb zenekarokkal dolgozik együtt, és a legrangosabb fesztiválok állandó vendége. A nemzetközi sajtó egybehangzó véleménye szerint játékát „lenyűgöző elegancia, kifogástalan technika, kivételes zenei érzékenység és a hangzások makulátlan szépsége” jellemzi. Az Anima Musicae Kamarazenekar repertoárja rendkívül változatos és sokszínű, és koncertjeiken rendszeresen játszanak kortárs műveket is. 

La femme La femme cikke 2017. december
címkék:
Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.