"Az újabb repülőgépmodellek tervezésénél a legfontosabb szempontok egyike az utasok kényelme, az utazás komfortossá tétele.(x)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Magas színvonalon a magasban is

Az újabb repülőgépmodellek tervezésénél a legfontosabb szempontok egyike az utasok kényelme, az utazás komfortossá tétele.(x)

Ez a szándék érezhető az Air France kötelékébe frissen állt Boeing 787 Dreamliner fedélzetére lépve is. A belső kialakításban, a korszerű dizájnban és az ötletes térkihasználásban azonnal érezhető a gondos tervezés, a jelentős gyártói tapasztalat, ami a rendkívül kényelmes utazásban éri el célját.

 

Az első szembeötlő fejlesztést a hasonló géptípusokhoz viszonyítva mintegy 30 százalékkal nagyobb ablakok jelentik, melyek tágas kilátást engednek, ugyanakkor szabadon állítható, elektronikus ablaksötétítő rendszerrel vannak ellátva. A légi utazásban a jó közérzethez erőteljesen hozzájárul a megfelelő fényerő, a repülés különböző szakaszaihoz igazított, hangulatos világítás csakúgy, mint az ideális légnyomás és levegőminőség, mely a Boeing új modelljén ugyancsak alapvető fejlesztés.

 

 

Az igazi meglepetés akkor érhet minket, ha megtapasztaljuk a gépen helyet kapó mintegy 30 Business cabin egyikének kényelmét. Az Air France legmagasabb szolgáltatási értékét képviselő kabinjai olyan kényelmet biztosítanak, mely valóban egyedülálló az első osztályú kategóriában. Az ötletes térkialakítás, a magas technológiai színvonal, a körültekintő, ízléses tervezés segíthet nekünk megtapasztalni, hogy egy hosszú, interkontinentális út is élménnyé válhat. A kabin térkihasználása számtalan apró, ötletes megoldásból áll össze, így egy pillanatra sem érezzük szűkösnek a rendelkezésre álló helyet. Unatkozni sincs időnk a saját fedélzeti egységnek is beillő kabinban. A rendkívül kényelmes székünkből többfunkciós, tetszőleges szögben állítható képernyőn tévézhetünk vagy játszhatunk, a bármilyen magasságban és időtartamra rendelkezésre álló wifi-szolgtáltatás segítségével pedig a külvilágról sem kell lemondanunk.

 

A lehajtható fekvőhely kétméteres ágyat jelent, kifogástalan alvásminőséget garantáló tervezéssel, selymes paplannal, puha párnával. Amikor lehunyjuk a szemünket, szinte meglepő csendben találjuk magunkat: a Dreamliner a hasonló kategóriájú gépekhez képest jelentősen kisebb zajterheléssel repül, ez érezhetően javítja az utazás minőségét. A csúcstechnológia és az ötletes tervezés a Business cabinban gondtalanná teszi a pihenést, a különleges kiszolgálás pedig élvezetessé a repülőutat.

 

Az Air France Boeing 787 Dreamlinerével már 12 desztináció érhető el.

La femme La femme cikke 2017. július
címkék:
Utazás
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.