"Ajándékozni boldogság, válasszunk olyat, amit csak mi adhatunk."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Kivételes figyelem – különleges ajándék

Ajándékozni boldogság, válasszunk olyat, amit csak mi adhatunk.

Fűszeres fenyőillat, gyertyafény, karácsonyi dallamok és a fa alatt egy gyönyörű szalaggal átkötött csomag. Előtte pedig az évente gondot okozó kérdés: mit rejtsen az ajándékdoboz? Az interneten ezernyi inspiráció, tárgyi és élményajándék ötlete megtalálható, megrendelhető. Íme néhány tipp, amely segíthet elkerülni a buktatókat, vagy épp kiválasztani a tökéletes meglepetést.

 

Ajándék nőknek

 

A nők titkos vágyait majdnem lehetetlen kitalálni. Mégis, újra meg újra muszáj megpróbálkoznunk vele. Gyakran ők maguk segítenek, csak ügyesen kell fülelni az elejtett megjegyzésekre, elengedett sóhajokra. Ugyanakkor az ajándék nem puszta tárgy, amellyel örömet szerzünk, de üzenet is: megsúgjuk vele, mit gondolunk róla, milyennek látjuk őt. A nők mindent értelmeznek. Még azt is, amit nem jelnek szánunk, ami mögött nem áll hátsó gondolat. Jobb hát, ha résen vagyunk: jól gondoljuk át, mit adunk, vagyis üzenünk egy hölgynek.

 

A háztartási gépekkel, szakácskönyvekkel ezért jó, ha óvatosan bánunk! Csak akkor vegyünk ilyesmit, ha az illetőnek valóban szenvedélye a főzés vagy a takarítás, mert lehet, hogy célzásnak veszi. A ruha szintén veszélyes terület, ügyes kerülő út a kiegészítő: egy szép selyemsál, egy öv vagy hajbavaló nem okozhat bajt – és akkor még nem is beszéltünk az ékszerről, amely minden esetben adu-ász.

Üzend azt az ajándékoddal, hogy igazi nőnek látod: adj olyasmit, amitől még szebb lehet. Ezért örök érvényű jó megoldás a kozmetikum: nincs a világon nő, aki ne szeretné szebbnek látni magát. Még ha nem is sminkel, egy finom bőrápoló vagy tisztálkodó szernek szinte biztosan örülni fog. Figyeld meg alaposan, milyen kozmetikumokat használ, ha bátrabb vagy, válassz számára olyan új illatot, amelyet stílusa, személyisége alapján hozzá illőnek érzel.

 

Meglepetés férfiaknak

 

Ajándékozás szempontjából a férfiak még a nőknél is keményebb diók. Ők ugyanis nem gondolkoznak annyit önmagukon, vágyaikon, mint a nők. Hobbijuk, stílusuk, kedvteléseik, mániáik viszont lehetnek, amelyek megkönnyíthetik az ajándékozó dolgát. Van aki, a design rabja, van, aki a gasztronómiára esküszik, más gyűjt vagy sportol.

St. Andrea Agapé Egri Bikavér Grand Superior 2018 – nemzetközi bírálaton valaha elért legmagasabb pontszámmal díjazott magyar száraz vörösbor.

 

A mai kor úriemberei az élet minden területén a minőséget keresik. Akkor is, amikor öltönyt választanak, akkor is, amikor utazást fizetnek be és akkor is, amikor barátaikkal meginnának egy jó italt. Az interneten számos ajánlás, szakmai oldalon olvasható teszt segíti a döntést.

 

Persze vannak tárgyak, amelyeket a férfiak egyszerűen csak szeretnek, gyakran nehéz megállapítani, miért, de szeretik. Ilyenek az elektronikai kütyük mellett a kések, órák, tollak.

 

A közös öröm

 

A legszebb meglepetés azonban az, amikor magunkat is belecsempésszük az ajándékba. Egy páros vagy családi színház-, koncert- vagy netalán repülőjegy azt üzeni, számunkra a legfontosabb a közösen eltöltött idő. Jövőre nem kell messzire mennünk az élményekért! Az egész családnak felejtheten kikapcsolódást ígér a világhírű cirkusztársulat, a Cirque du Soleil OVO előadása, amely 2024. február 8-11. között összesen hat alkalommal is látható lesz a budapesti MVM Dome-ban. 2024. május 31-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a világhírű énekes-dalszerző-gitáros, az örökifjú Sting, akiről alig hisszük el, hogy októberben már a 72. születésnapját ünnepelte. De jövőre szintén a magyar fővárosban kápráztatja el a rajongókat Rod Stewart, Lenny Kravitz vagy Slash, a Guns N’ Roses ikonikus gitárosa, dalszerzője. Lepjük meg szerettünket és magunkat egy felejthetetlen koncertélménnyel. Jegyek beszerezhetők a koncertet szervező Live Nation weboldalán.

La femme La femme cikke 2023. december
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.