"Várhatóan háromezernél is több sportoló vág neki a 155 kilométeres távnak az idei Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Szelet várnak a Balatonon

Várhatóan háromezernél is több sportoló vág neki a 155 kilométeres távnak az idei Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon.

A Kékszalag ma már több mint egy vitorlásverseny. A Balatont megkerülő nemzetközi távolsági regattát számos kulturális és gasztronómiai program kíséri, melyek már július első napján elkezdődnek – hangzott el az eseményt felvezető sajtótájékoztatón.

„Hazánk legismertebb vitorlásversenyén több mint 30 különböző kategóriában mérhetik össze tudásukat a vitorlázók. A sportolók motivációja a táv teljesítésében más és más, de közös bennük a sportágunk és a természet iránt érzett tisztelt, elkötelezettség. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a Kékszalag Nagydíjon a történelmi múlttal rendelkező klasszikus hajóktól, egészen a legkorszerűbb technológiákkal rendelkező vitorlásokon át, mindenki egyaránt képviseltesse magát. A tókerülő versenyére való felkészüléshez elengedhetetlenek az újítások, melyeknek köszönhetően a hazai hajóipar folyamatosan fejlődik az elkötelezett innovátorok és fejlesztők révén. Szeretném megköszönni támogatóinknak, hogy mellettünk állnak és támogatják a Szövetség munkáját” – nyitotta meg a sajtótájékoztatót Haranghy Csaba, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke.

 

„Az 55. Kékszalagon nagyon izgalmas versenyt várunk. A digitális technológia, a felkészültség és a jó döntések egyaránt nagy szerepet játszanak a győzelemben, a végeredmény akár az utolsó percekben is változhat. A Raiffeisen Bank örömmel támogatja a Kékszalagot, hiszen értékeink közösek, bankként mi is innovatív, digitális megoldásokkal járulunk hozzá ügyfeleink pénzügyi sikereihez” – mondta Zolnai György, a Raiffeisen Bank Zrt. vezérigazgatója.

 

Az egyhetes programsorozatra mindenkit várnak, kicsiket és nagyokat egyaránt! A Magyar Vitorlás Szövetség évek óta arra törekszik, hogy a Kékszalag Fesztivál versenyek és programok színes kavalkádja a legkiválóbb szórakozási élményt nyújtsa mindenki számára. Azt vallják, hogy a Kékszalag mindenkié!

 

Az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjra az online nevezés elkezdődött, személyesen majd július 5-én szerdán 11:00 és 20:00 óra között lesz ra lehetőség a Kékszalag PORT-ban. Az ünnepélyes díjkiosztó július 8-án 18:00-kor a Balatonfüredi Gyógy téren lesz, melyet utcabál követ.

La femme La femme cikke 2023. június
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.