"Látványos díszletek, legújabb fénytechnikai eszközök és igazi varázslat a színpadon."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Elkápráztatnak az illuzionisták

Látványos díszletek, legújabb fénytechnikai eszközök és igazi varázslat a színpadon.

Szemfényvesztők: jól emlékezhetünk a mozikból, és a televíziós csatornák vetítéseiből a Hollywood által megálmodott csoportra. Tagjai krimikbe oltott történeteik során kápráztattak el minket szemfényvesztéseikkel. Ám egészen más trükköket nézni filmen, mint a valóságban. Márpedig most ismét élőben láthatunk illuzionistákat: nem is akármilyeneket, hanem a világ legjobbjait!

2018-ban már járt nálunk C'EST LA MAGIE nemzetközi csapat, tíz alkalommal is ámulatba ejtve a magyar nézőket. Több mint 24 ezren próbálták az előadások után megfejteni, mit is láttak, miként próbálták illúzióikkal sikeresen félrevezetni szemünket, miközben mi csak ámultunk és bámultunk – s közben jól szórakoztunk.

 

2021. február 26-a és 28-a között összesen hat alkalommal – pénteken egy, szombaton három, vasárnap két előadással – újra Budapesten bűvölheti el a magyar közönséget, ezúttal a BOK (SYMA) Csarnokban. Az egyes műsorszámok az ígéretek szerint nemcsak hihetetlenek, elképesztőek, de lélegzetelállítóak, hajmeresztőek is lesznek. A színpadi varázslatok mellett láthatunk megdöbbentő menekülést is egy víz alatti kínzókamrából, talán épp a magyar származású nagy illuzionistára, Harry Houdinira emlékezve.

 

A színpadon a páratlan díszletek és látványos jelmezek mellett nem leszünk híján a legújabb technológiáknak, fénytechnikai eszközöknek sem.

A szervezők nagyokat és kicsiket egyaránt várnak az előadásokra, de felhívják a szülők figyelmét, hogy az ülőhelyek kiválasztásakor vegyék figyelembe gyermekük testmagasságát. Alacsony gyermek esetén javasolják az első sorokat vagy a lelátókat. Ülésmagasítókat a helyszínen a ruhatárakban kölcsönözni is lehet majd, hogy mindenki, minden illúziót jól láthasson.

 

Jegyek már kaphatók a koncertpromo.hu weboldalon.

La femme La femme cikke 2020. december
címkék:
Cest La Magie | Színház
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.