"Kiemelkedő fiatal tehetségek, akik a jövő meghatározó személyiségei lehetnek Magyarországon és a világban."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Az 50 tehetséges magyar fiatal program a ma tehetségeit ünnepli. Azokat, akik kivételes adottságuk, szorgalmuk révén a jövő formálói, meghatározó személyiségei lehetnek Magyarországon és a világban.

6 nap 10 óra 38 perc múlva!
" Mentorommal minden egyes találkozás egy fizikai és érzelmi feltöltődés volt. Olyan energikus és szerethető, segítőkész személyiség, hogy az összes találkozásnál csak kaptam tőle. "
" Az 50 tehetséges magyar fiatal programnak köszönhetően rengeteg baráttal, élménnyel és fantasztikus lehetőséggel lettem gazdagabb. "
" Képet kaptam arról, hogy miként lehet egy témát, egy karaktert a nyilvánosság elé vinni. Megismertem, hogy egy piacvezető cég, milyen szempontok alapján, milyen munkastílusban lát neki egy projektnek. "
" A program egy tehetség számára úgy telitalálat, ahogy van. A mentortól szakmai támogatást kap, a többi tehetségtől ösztönzést, motivációt és inspirációt, avagy egy jó táptalajt a tehetség-mag kicsírázásához. "
" A program olyan szakmai és társadalmi támogatást nyújtott nekem, amelyek nélkül kevésbé lennék ma magabiztos. "
" Az 50 tehetséges magyar fiatal program óta sokkal tisztábbnak tűnik az az út, amin járok. "
" Nagyon jó kezdeményezés, amit Európa más országaiba érdemes lenne kiterjeszteni. "
" Az 50 tehetséges magyar fiatal program nélkül most nem lennék sikeres cégvezető, és nem lennék ilyen boldog a munkámban. "
" Ha egy tehetség a program miatt többet hoz ki magából, lehet pont ő lesz az, aki az egész világot megváltoztatja. "
" Az 50 tehetséges magyar fiatal program során a szakmai látóköröm és a kapcsolatrendszerem egyaránt szélesebb lett. "
" Egy céltudatos fiatal számára ez egy hatalmas lehetőség, egy kulcs, amit kézbe kap. "
" Valóban személyre szabott mentort kaptam, akinek a tudása nagyon releváns volt számomra. "
" Az 50 tehetséges magyar fiatal programnak köszönhetően sokkal magabiztosabb vagyok a saját területemen. "
" Sok jó ember, rengeteg új találkozás, inspiráció, kreativitás! Ezt jelentette számomra az 50 tehetséges magyar fiatal program. "
" Az 50 tehetséges magyar fiatal program 2015. év legjobb része volt számomra, és biztosan része életem 10 legnagyobb élményének. "
" Magabiztosabb lettem! A program előtt nem tehetségnek, hanem „különcnek” gondoltam magam. "
" Az 50 tehetséges magyar fiatal programnak köszönhetően kezdett forogni a nevünk, s a mentoraink által új látásmódot kaptunk, lehetőséget a változtatásra. "
" A programnak köszönhetően jóval tisztábban látom, hogy mik a prioritásaim, mik azok a dolgok, amikre nagyobb hangsúlyt kell fektetni, mi az, amit fejleszteni kell, s mi az, amiben türelmesebbnek kell lennem. "
" Nagyon jó kezdeményezés! A legjobban azt tetszett, hogy nem anyagi, hanem „szellemi” támogatást kaptunk! "
" A program olyan hasonló korú embereket hoz össze, akikben van tettvágy és képesek megosztani ötleteiket másokkal, nyitottak a közös együttműködésre. "
" Vannak fiatalok, akiknek igazi ugródeszka a sajtómegjelenések sora, de a többiek is sokat fejlődhetnek a mentorálás és a közös programok kapcsán. "
Ossza meg barátaival a tehetséges fiatalokról szóló programot!

50 tehetséges magyar fiatal

Nincsenek kategóriák. Nincs műfajmegkötés. Csak a tehetség számít! Jelentkezz a programba vagy jelölj tehetséges fiatalt!
A La femme által felkért 50 különleges, meghatározó és mértékadó személyiség, akik az 50 tehetséges magyar fiatal program sikeréhez nélkülözhetetlen, az ifjú tehetségek szakmai és emberi fejlődésének felelősségteljes támogatói szerepét vállalták.

Al Ghaoui Hesna

számos díjjal (Prima Primissima, Kamera Hungária) elismert külpolitikai újságíró, a Magyar Televízió munkatársa

Dr. Illés Boglárka

ifjúságpolitikáért- és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár

Leitner György

üzletember, az Affidea Magyarország vezérigazgatója