"Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Szerepeiről és a La femme-ról mesélt Almási Éva Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Egy legendás előadás örök emléke

Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Szerepeiről és a La femme-ról mesélt Almási Éva Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő!

Az utóbbi időszak legnagyobb színpadi élménye számomra, hogy együtt játszhatok a lányommal, Balázsovits Edittel a 40 éves jubileum alkalmából színpadra állított Képzelt riportban. Ezt mindig nagyon élvezem. Annak idején épp a legendás darab egyik előadása közben mozdult meg Edit először a pocakomban. Amúgy meg az elmúlt öt év is hasonlóan sok munkával telt, mint az eddigiek, ebből a szempontból nem történt semmi rendkívüli. Játszottam, próbáltam, játszottam, próbáltam: Thália, Radnóti, Víg, Székesfehérvár - orosz társadalmi szatíra vagy épp klasszikus Agatha Christie-krimi - sok izgalmas szerepem volt, de nem vagyok jó a dátumok és a részletek felidézésében. A minőségi dolgokat nagyon szeretem.

 

 

A La femme-ban is az fogott meg először, hogy szép papírra van nyomva, így mindig olyan jó érzés kézbe venni. Persze a színvonalas tartalom is elengedhetetlen, és ez a magazin tényleg nyitott a világra: ha például Párizsban festményeket helyeznek a reklámfelületekre, akkor fontosnak érzi, hogy az ilyesmiről tudósítson. És ha egyszer már a reklámnál tartunk: én nem nagyon hiszek a hirdetésekben, de a La femme-ban még ez sem zavaró, mert kizárólag minőségi termékeket reklámoznak.

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme magazinban nem celebek, hanem olyan emberek szólalnak meg, akik komoly értéket képviselnek, most és öt, tíz év múlva is."

 

Az is érződik, hogy felkészült újságírók készítik a riportokat, akik izgalmas kérdéseket tesznek
fel, nem pedig a százszor elhangzott sablonkérdésekkel kergetik őrületbe a beszélgetőpartnert. Ráadásul korrektek is, mert sosem restek visszaküldeni az anyagot ellenőrzésre. Ez sok lapnál nem divat, itt szerencsére igen. Az is fontos, hogy minden korosztályt meg tud szólítani: az „50 tehetséges magyar fiatal” program például kiválóan szolgálja a generációk közti folytonosság megteremtését. Legyen azonban fiatal vagy idősebb a megszólaltatott alany, a valós teljesítmény sosem hiányzik mögülük: ide nem celebek kerülnek be, pillanatnyi hírnévvel, hanem olyan emberek, akik komoly értéket képviselnek - most és öt-tíz év múlva is.

La femme La femme cikke 2014. július
címkék:
Karrier | Színház
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.