"Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az elmúlt időszakról és a La femme-ról mesélt Apáti Bence balettművész! "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Öt év nagy ajándékai

Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az elmúlt időszakról és a La femme-ról mesélt Apáti Bence balettművész!

Több szempontból is emlékezetes időszak volt számomra 2009 nyara. Először is akkor születtek meg a gyerekeim, a két kis iker - június 15-én. Eközben pedig készültünk a Karamazov testvérek című balettra, amiben az eddigi legnehezebb és legtechnikásabb szerepemet táncoltam. Az azóta eltelt öt év nagy ajándéka, hogy még bírja a testem.

 

 

Márpedig az fontos dolog egy krisztusi korban lévő táncosnál, hogy semmiféle szalagszakadás, ficam vagy törés sem hátráltatja a pályafutását. Úgy érzem, egyre mélyebbre tudtam hatolni - nemcsak Iván Karamazov szerepében, hanem a többi színpadi szerepben, sőt az élet egyéb kihívásaiban is. A gyerekeimet például holnap már gyorsúszásra viszem, amire kétkerekű biciklivel fogunk eltekerni. Az anyukájukkal közösen tanítottuk meg őket biciklizni, húsvétra pedig rollereket kaptak, de azt már kirázták a kisujjukból. Kicsit veszélyes olykor, mert mennek, mint a veszedelem, de ügyesen megállnak a járdaszegélynél, úgyhogy eddig még nem történt komolyabb baleset, és bízunk benne, hogy eztán sem fog. Fantasztikusan érzem magam a srácaimmal.

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme olyan, igényes kiállítású lap, amelyben a minőségi tartalom nagyon szép külsővel párosul."

 

Az Operaház és a család annyira kitölti most az időm, hogy nem is áll módomban mást csinálni: legutóbb például Szirtes Tamásék hívtak a Madáchba az Ének az esőben főszerepének castingjára, de sajnos nem tudtam elmenni. Szintén az időhiány az oka, hogy alapvetően online médiafogyasztó vagyok, de ennek ellenére töretlenül hiszek a nyomtatott sajtó fontosságában, hiszen van egy csomó dolog, amit csak a print lapoktól kaphatunk meg. Például egy jó képekkel teletűzdelt nagyinterjú végiglapozása olyan élményt nyújt, amire az okostelefon sosem lesz képes. Fontos az illat, a tapintás, és az olvasás ritmusa is egészen más. Különösen így van ez, ha olyan igényes kiállítású lapról van szó, mint a La femme, ahol a minőségi tartalom nagyon szép külsővel is párosul. Az online-nal való verseny bizonyára egyre nehezebb lesz, de nagyon sok olvasót és még sokszor öt évet kívánok a magazinnak!

La femme La femme cikke 2014. július
címkék:
Karrier | Művészet | Színház
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.