"Öt év 26 értékes gondolatban. Az elmúlt évekről és a La femme-ról mesélt Básti Juli Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Változás és állandóság örök örvényében

Öt év 26 értékes gondolatban. Az elmúlt évekről és a La femme-ról mesélt Básti Juli Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész!

Sok minden megváltozhat öt év alatt körülöttünk, ami hatással van az életünkre - ott van például a tavaszt és az őszt elrabló klímaváltozás. Az életünket igazán mélyen meghatározó és átalakító változások azonban általában közelebb zajlanak hozzánk: a legdöbbenetesebb élmény számomra az utóbbi években, hogy milyen gyorsan nőnek a fiaim.

 

 

Rajtuk látom a leginkább, hogy hogyan is múlik az idő. Először beértek engem, aztán beérték az apjukat, majd pillanatok alatt őt is túlnőtték. A magasság persze csak egy dolog - igazán megrendítő hatással az volt rám, hogy nemcsak a fizikumuk változott, hanem egyúttal nagyon klassz és szellemes srácok lettek. Vannak persze dolgok, amik nem nagyon változnak: a sok színházi munka például konstans az életemben, most is ugyanannyit játszom, mint öt évvel ezelőtt.

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme gyönyörű kiállítású lap, mindig örömmel látom, mennyi jó téma és izgalmas témapárosítás szerepel benne."

 

Ehhez hasonlóan, a La femme is állandóságot képvisel: ugyanolyan ízléses, mint indulásakor volt. Talán az igényesség volna az első szó, ami eszembe jut a magazinról, hisz ez egy gyönyörű kiállítású lap, és mindig nagyon figyelnek rá, hogy milyen anyagok kerülnek be, hogyan nyomtatják, és még arra is, hogy milyen fotókat, valamint színvilágot használnak. Mindig örömmel tölt el, mikor a lapot felütve látom, mennyi jó téma és témapárosítás szerepel. Azt is izgalmasnak és tanulságosnak találom, amikor különböző szakmák mentén olvashatunk ugyanarról a témáról. Meglepő volt a számomra az is, mikor fölkértek, hogy szerepeljek a címlapon. Nem szokásos jelenség Magyarországon, hogy egy ötven fölötti nőről címlapfotót készítsenek, ez megtisztelő és egyben nagy kihívás is volt a számomra.

La femme La femme cikke 2014. július
címkék:
Film | Karrier | Színház
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.