"Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az elmúlt évekről és a La femme-ról mesélt Szilágyi Áron olimpiai és világbajnok kardvívó!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A siker útján

Öt év élményei 26 értékes gondolatban. Az elmúlt évekről és a La femme-ról mesélt Szilágyi Áron olimpiai és világbajnok kardvívó!

Öt évvel ezelőtt, tizenkilenc évesen éppen betörni készültem a kardvívók élmezőnyébe. A 2009-es Világbajnokságon egyéniben még csak a 13. helyen végeztem, a csapattal viszont már bronzérmet szereztünk. Azóta persze rengeteg minden történt velem: Londonban a dobogó legfelső fokára állhattam fel, és a 2013-as budapesti világbajnokságot is éremmel zártam. Elég nagy utat tettem meg: fél évtized alatt a világranglista 18. helyéről a 2. pozícióba küzdöttem fel magam. Az életemet természetesen az olimpiai siker változtatta meg leginkább, azóta több száz megjelenésen és találkozón vagyok túl. Megismernek az utcán, megállítanak a közértben - egészen hihetetlen érzés ezt megélni...

 

 

A La femme magazint igényes, mélyreható, izgalmas lapnak ismertem meg. Tetszik, hogy többnyire nem felszínes témákkal, hanem igazi, értékes tartalommal van megtöltve. Az olvasók itt tényleg kapnak valamit, amit aztán magukkal vihetnek a mindennapokba. Bízom abban, hogy a

5 ÉVES A LA FEMME
"Azt kívánom a La femme csapatának, hogy továbbra is keressék az átlagfelettit, a kiemelkedőt, a minőséget, ahogy azt eddig is tették."
következő öt év során még több fogékony olvasóhoz eljut a lap, feldolgoz még sok-sok izgalmas témát, és számos érdekes embert felkutat és bemutat. Az én tanácsom csakis az lehet, hogy a magazin szerkesztői továbbra is keressék az átlag felettit, a kiemelkedőt, a minőséget, ahogy azt eddig is tették.

 

La femme La femme cikke 2014. augusztus
címkék:
Karrier
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.