"Öt év 26 értékes gondolatban. Az elmúlt időszak izgalmas változásairól és a La femme-ról mesélt Péterfy Bori énekesnő, színésznő!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Meghatározó pillanatok

Öt év 26 értékes gondolatban. Az elmúlt időszak izgalmas változásairól és a La femme-ról mesélt Péterfy Bori énekesnő, színésznő!

Öt éve még ott volt a Nemzeti Színház és az Alföldi-korszak, ami egy nehéz, de jó periódus volt az életemben. Akkor már javában dübörgött a zenekarom, közben pedig színészként is próbáltam helytállni, így időnként kemény volt összeegyeztetni ezt a kettőt, de megérte. Azóta rengeteg jó dolog történt velem: több száz koncerten vagyok túl, és megjelent két lemezem is. Most már azt is elmondhatom, amiről a legutóbbi La femme-interjúban még hallgatnom kellett: nemrég eljátszhattam álmaim szerepét a Terápia második évadában. Persze nemcsak örömteli dolgok történtek ebben az időszakban - a kultúrát és a szívemhez közel álló színházi társulatokat sújtó anyagi és egyéb szankciók számomra nagyon fájdalmasak. Az életemet legmélyebben meghatározó esemény azonban a színpadtól távol zajlott: megszületett a kisfiam, amitől teljesen más ember lettem - nem is maradhat senki ugyanaz, ha születik egy gyereke.

 

 

Látszólag ugyanúgy folyik tovább az életem, űzöm tovább ezt a rock'n'roll életformát is, ami ugyan pokoli nehéz egy kisgyerek mellett, viszont az anyaság fantasztikus élmény, és nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy nem hagytam ki, mert egy nőnek tényleg ez a legfontosabb az életben.

A La femme sikerének is nagyon örülök. Az internet korában eleve nagy dolog, ha egy papír alapú újság még piacon tud maradni. Mivel rengeteget turnézom a zenekarral, a fél életünket a benzinkúton töltjük, és ott óhatatlanul sokat téblábol az ember az újságosstand előtt. A La femme mindig benne van a top 3-ban, ami a tekintetemet ilyenkor magára vonzza - már csak a címlap, a betűtípus, a tipó, a papír igényessége miatt is. A bulvár olyan szinten árasztott el mára mindent, hogy nehéz a szemétdombról kiragyogni, de a La femme-nak szerencsére sikerül.

5 ÉVES A LA FEMME
"A La femme kiragyog a tucatlapok közül. Fontos, hogy az értékes tartalom mindig impozáns külsővel párosul."

 

A középosztálynak és értelmiségnek azt a rétegét célozza meg, amely manapság fogyóban van. A versenyképességhez így nagy szükség van arra, hogy az értékes tartalom impozáns külsővel párosuljon, mert ettől vonz magához még most is, mikor az interneten már szinte bármi elérhető egy kattintással. A La femme helyében én talán még bevállalósabb lennék. Persze ez az én ízlésem, hiszen engem mindig a merész és a vad dolgok izgattak, de a magam részéről még több izgalmas és váratlan húzásra bátorítanám a csapatot - mert inkább emelni kell a lécet, és felfelé húzni az embereket, mint akár egy jottányit is lejjebb ereszkedni a tömegízléshez.

La femme La femme cikke 2014. szeptember
címkék:
Karrier | Színház | Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.