"Pályafutásának legnagyobb szabású koncertjére készül az év végén Takács Nikolas, az X-Faktor bársonyos hangú felfedezettje. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Nagyszabású koncert Takács Nikolasszal

Pályafutásának legnagyobb szabású koncertjére készül az év végén Takács Nikolas, az X-Faktor bársonyos hangú felfedezettje.

Nikolas az elmúlt években nagyszabású koncertekkel szórakoztatta közönségét: a Fool Moon zenekarral közös és saját adventi templomturnéival bejárta az egész országot, a Zsidó Nyári Fesztiválon önálló nagykoncertet adott a Dohány utcai Zsinagógában.

 

Takács Nikolas saját szerzeményeivel - Zene kísér, Boldogság te vagy, Never Ever – kivívta a közönség és a szakma elismerését is, az országos és vidéki rádiók hallgatóinak egyik legnagyobb kedvence lett. Idén a Rád hangoltam c. dalával mindent elsöprő sikert aratott: hónapokig vezette a toplistákat.

 

 

2014 Takács Nikolas éve, kitartó és áldozatos munkával felért a csúcsra: a naptára már tavasszal megtelt, a kívánságműsorokban a szerelmesek folyamatosan küldik egymásnak dalait és sorra érkeznek az elismerő felkérések az országhatáron túlról is. In time címmel elkészült legújabb lemezének anyaga is, amely digitálisan két kislemezre bontva jelent meg.

 

December 28-án, az Erkel Színházban a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral közös, exkluzív produkcióját egyetlen alkalommal élvezheti a közönség: a 90 perces Swing with me koncerten Nikolas a saját szerzeményei mellett a ’30-as éveket idéző világslágereket is énekel. 

La femme La femme cikke 2014. december
címkék:
Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.