"Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb csapata végre hazánkba érkezik! OneRepublic-koncert június 7-én a BudapestArénában.(X)"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Világslágerek Budapesten

Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb csapata végre hazánkba érkezik! OneRepublic-koncert június 7-én a BudapestArénában.(X)

A 2002-ben Ryan Tedder énekes és Zach Filkins gitáros által alapított, középiskolai barátokból álló banda először akkor került a zeneipari szakemberek látóterébe, amikor teljesen ismeretlenül, bármilyen lemezkiadói szerződés és támogatás nélkül komoly kereskedelmi sikert értek el a MySpace-en. Ehhez képest meglehetősen sokat kellett várni debütáló albumukra, amely némi viszontagság után – első kiadójuk a megjelenés előtt két hónappal kirúgta a csapatot, amit valószínűleg azóta sokszor megbántak már –, végül 2007-ben jelent meg. Viszont első kislemezükkel, az Apologize-zal rögtön be is robbantak a nemzetközi élvonalba, 16 országban vezették a slágerlistákat, további ötven országban pedig top10 felvétellé vált a Grammy-díjra is jelölt dal.

 

 

Második lemezük hasonló kritikai és kereskedelmi sikereket ért el 2009-ben, többek között a Good Life és az All The Right Moves nótáknak köszönhetően. Harmadik albumukra kicsit hosszabban kellett várni a rajongóknak, azonban a végeredmény nem csupán őket kárpótolta, hanem minden kétkedőt is elhallgattatott, akik úgy gondolták, a OneRepublic már nem fogja tudni megismételni kezdeti sikereit.

 

2013-ban megjelent Native anyaguk rögtön a listák élvonalába került, és bár már az If I Lose Myself daluk is több országban a listák élére tört, az igazi, fél éven át kirobbanthatatlan slágerstátuszt a Counting Stars hozta meg számukra, amelyet itthon is szinte óránként játszottak a különböző adók. A kislemez több mint ötmillió példányban talált gazdára csak az USA-ban, s a mai napig az egyik legkedveltebb felvétel a világ számos pontján. Idén pedig Love Runs Out című daluk bizonyította be, hogy nem véletlenül és egyszer-egyszer sikerül világslágert letenniük az asztalra.

 

 „Nem vagyunk műfajtisztelők. Csak jó vagy rossz dalok és előadók léteznek, legyen szó rockról, popról, rapről vagy dance-ről. És ezek a jó dalok ránk is hatással vannak, befolyásolnak bennünket valamilyen módon, beépülnek a munkáinkba” – nyilatkozta Ryan Tedder a csapat saját stílusát firtató kérdésre.

 

Mert valóban, nem könnyű meghatározni a OneRepublic pontos stílusát. Csak annyi bizonyos, hogy mindig igényes és kidolgozott dalokkal jelentkeznek, amire a frontember személye is garancia. Ryan Tedder fantasztikusan tehetséges előadó, dalszerző, zenész, producer, aki a zeneipar bármely szegletében megállja a helyét.

 

Jelenleg pedig mindenki a OneRepublicra kíváncsi, a zenekar tavaly megkezdett és a mai napig is tartó turnéján eddig 169 teltházas koncertet adott öt kontinensen, de most újabb fellépésekkel egészítették ki The Native Tour elnevezésű koncertkörútjukat, így végre a magyar rajongóknak is lehetőségük lesz élőben látni kedvencüket, június 7-én a BudapestArénában.

 

A budapesti koncertre belépők a www.livenation.hu oldalon keresztül kaphatók. Limitált számú, színpad elé szóló kiemelt állójegyet, valamint kapunyitás előtti bejutást biztosító prémiumcsomagot is lehet majd vásárolni a normál belépőjegyek mellett.

La femme La femme cikke 2015. március
címkék:
Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.