"Júliustól ismét Keszthelyi Nyári Játékok a Centrál Színház szervezésében! "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Sztárok a Balaton-parton

Júliustól ismét Keszthelyi Nyári Játékok a Centrál Színház szervezésében!

Már 16 éve annak, hogy Puskás Tamás és Básti Juli a Festetics-kastély parkjában meglátta az ideális színházi teret. Mára a Keszthelyi Nyári Játékok az egyik legnívósabb program a Balaton-parti esti szórakozások közül. Idén sorra veszik az előző évadok legnagyobb sikereit:

 

A Hét Boszorka koncert hét primadonna énekes vallomása a szerelemről és egyéb démonokról. Az élményt Horgas Eszter kiváló zenészekből álló zenekara és Bozsik Yvette táncosai teszik teljessé.

 

 

A Black Comedy zseniális trükkje, hogy míg a szereplők sötétben tapogatóznak, a közönség mindvégig fényesen mulat. Peter Shaffer, az Amadeus és az Equus szerzője kevéssel a szexuális forradalom előtt írta meg bohózatát. Brindsley – fiatal szobrász „az emberélet útjának felén” – áramkimaradás miatt egy sötétedő lakásban reked. Várt és nem várt vendégei a sötétben egyre inkább úgy kezdenek viselkedni, mintha tébolydából szabadultak volna...

 

Az Illatszertár (László Miklós) című világsikerű színdarab Hollywoodból tért vissza Magyarországra. A békebeli illatszertár karácsony előtt éppen csúcsra jár, amikor hirtelen mindenkit elsodor az ünnep előtti érzelmi zűrzavar. Asztalos úr szerelmes, bár nem pontosan tudja, kibe, Hammerschmidt úr, a főnök belegázol Asztalos lelkébe, intrikák és kellemetlenkedések lengik be az ünnep előestéjét. Aztán jön a karácsonyeste, és minden jóra fordul.

 

A Függöny fel! (Michael Frayn) című komédia egy erősen leharcolt színházi társulat története, amely turnéra indul, de már a főpróbán szétesik körülöttük minden. Szerelmek és intrikák tarkítják az amúgy is kudarcos vállalkozást. Majd megfordul a díszlet, és a kulisszák mögül láthatjuk, amint a stressz úrrá lesz mindenkin. A társulat összeomlik, a néző önfeledten szórakozik.

 

A Pletykafészek (Neil Simon) című darab egy rejtélyes eltűnéssel indul. A történet szerint New York város alpolgármestere a tízedik házassági évfordulóját ünnepli. Érkeznek a szűk baráti kör tagjai, ám a személyzet eltűnt, a feleségnek nyoma veszett, és vajon hol lehet maga a nagyszerű barát és gondos férj? A szenzációra mindig éhes, de a botránytól irtózó vendégek kénytelenek szembenézni a valósággal...

 

Az idei nyári játékok szereplőgárdája parádés: Básti Juli, Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kern András, Bereczki Zoltán, Simon Kornél, Scherer Péter, Liptai Claudia, Tompos Kátya, Falusi Mariann, Polyák Lilla lép színpadra.

 

Előadások: 2015. július 23. – augusztus 16.

További információ: www.keszthelyinyar.hu

La femme La femme cikke 2015. május
címkék:
Színház
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.