"A Group’N’Swing és általában a táncolható, bulis zenék rajongóinak örömére elkészült az együttes legújabb albuma! "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Fergeteges lemezbemutató koncert

A Group’N’Swing és általában a táncolható, bulis zenék rajongóinak örömére elkészült az együttes legújabb albuma!

A csapat legújabb dalait július 2-án élőben is meghallgathatjuk a Várkert Bazárban egy fergeteges hangulatú lemezbemutató koncerten. Izzítsátok táncos lábatokat!

 

A megszokott swinges, boogies stílus mellett a 10 tagú zenekar ezúttal a rock’n’roll, a rockabilly és egyéb zenei területeken is megmutatja egyedülálló tehetségét. A műfaji korlátok kitágultak, mégis egy vérbeli, jól táncolható Group’N’Swing-album forrott ki. A „Most légy férfi” egészen biztosan nem okoz csalódást a rajongóknak. Július 2-án a Várkert Bazárban tartott lemezbemutató koncerten erről mindenki személyesen is meggyőződhet.

 

 

A repertoárból természetesen azért a régi nagy Group’N’Swing-slágerek sem maradnak ki, és hallhatjuk a már az új albumon szereplő címadó dalt, a „Most légy férfi”-t is, melynek nemrégiben elkészült klipje óriási sikert aratott a zenecsatornákon és a Youtube követők táborában is.

 

A koncertre az együttes táncosokkal, kivetítővel és további meglepetésekkel is készül. Július 2-án a Várkert Bazárban Group’N’Swing nagyszerű zenészei pörgős ritmusokkal és izgalmas, új dalokkal várnak mindenkit szeretettel!

La femme La femme cikke 2015. június
címkék:
Zene
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.