"Amit egy nőnek feltétlenül tudni kell / A jegyességtől a házasságig "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Esküdj!

Amit egy nőnek feltétlenül tudni kell / A jegyességtől a házasságig

Ebben a könyvben Harmath Artemisz saját és három barátnője kalandjait osztja meg párválasztásról, esküvőről, házasságról. Azokról a helyzetekről és döntéshelyzetekről, melyekben igazán érezhetjük azt, hogy nőnek születtünk. 

Életünk fontos szakaszaiban hasznos lehet egy társalkodónő, egy jó tipp vagy valaki, akihez hozzávághatjuk a vázát kiszemeltünk helyett, ha már a feszültség túlcsordul, mint vörösbor a lánybúcsún. 

Egy nőnek feltétlenül tudni kell, hogy nem tudhat mindent előre. Hogyan lesznek mégis tökéletesek legfontosabb ünnepeink? A kézfogó, a jegyesség, a lánybúcsú, az esküvő, a lakodalom, a nászút? A szerző személyes tapasztalata szerint úgy, hogy lemondunk a tökéletességről. Helyette a kapcsolatunkra összpontosítunk és minden helyzetben rugalmasak maradunk.

Ez a könyv azért született, hogy ne csak a nagy napon, de előtte és utána is szívből érkezzen senki máséval össze nem keverhető, világra szóló mosolyunk. 

(Libri Kiadó)

La femme La femme cikke 2015. augusztus
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.