"Egy ráncos arcú, gyűrött képű, mégis kortalan, mára kultikus, egykoron lázadó személyiség vallomását tartjuk a kezünkben."

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Élet

Egy ráncos arcú, gyűrött képű, mégis kortalan, mára kultikus, egykoron lázadó személyiség vallomását tartjuk a kezünkben.

 

Örülhetnek a Rolling Stones rajongói: egyszerre ismerhetik meg kedvelt zenekaruk gitárosának életét, mely részben egybefonódott a legendás együttes történetével is, valamint azt a korszakot, amelyben a rock’n’roll egy új generáció lázadásával, életérzésével felcseperedett. Kendőzetlen őszinte vallomás ez a háború utáni sivár angliai életről, zenekarról, magánéletről, muzsikáról, a földgolyót bejáró szerzemények megszületéséről, turnékról, drogokról és botrányokról, életérzésről, a hol nagybetűs, hol kisbetűs életről. Egy ráncos arcú, gyűrött képű, mégis kortalan, mára kultikus, egykoron lázadó személyiség vallomását tartjuk a kezünkben. Olvasás közben a háttérben pedig csak hadd szóljon a Rolling Stones.
(Cartaphilus Könyvkiadó)

Örülhetnek a Rolling Stones rajongói: egyszerre ismerhetik meg kedvelt zenekaruk gitárosának életét, mely részben egybefonódott a legendás együttes történetével is, valamint azt a korszakot, amelyben a rock’n’roll egy új generáció lázadásával, életérzésével felcseperedett. Kendőzetlen őszinte vallomás ez a háború utáni sivár angliai életről, zenekarról, magánéletről, muzsikáról, a földgolyót bejáró szerzemények megszületéséről, turnékról, drogokról és botrányokról, életérzésről, a hol nagybetűs, hol kisbetűs életről. Olvasás közben a háttérben pedig csak hadd szóljon a Rolling Stones.(Cartaphilus Könyvkiadó)

Falus Tamás Falus Tamás cikke 2011. december
címkék:
Irodalom | életregény
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.