"A NASA és az űrrepülés történetét feldolgozó, hatalmas kiállítás érkezik Brüsszelből Budapestre. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A világ legnagyobb „űrgyűjteménye”

A NASA és az űrrepülés történetét feldolgozó, hatalmas kiállítás érkezik Brüsszelből Budapestre.

A világ legnagyobb „űrgyűjteményét”, a Gateway to Space-t 2016. január 15. és március 15. között tekinthetik meg az érdeklődök a Millenárison. 2016. egyik legnagyobb szenzációja, hogy Budapestre érkezik az emberiség történetének talán legizgalmasabb „kalandját” az elejétől napjainkig bemutató Gateway to Space kiállítás.

 

 

A NASA és az űrutazás történetét feldolgozó megakiállítás az űrrepülést megálmodók első lépéseitől, az eseménydús 20. századon, a Holdra szálláson át tart napjainkig, átlépve naprendszerünk határait is. Ez a kiállítás azoknak a jelentős pillanatoknak a gyűjteménye, amelyek örökre nyomot hagytak az emlékezetünkben, mint például az első lépés a Holdon vagy a Nemzetközi Űrállomás.

 

Jövőre tehát Budapesten is megnézhetjük a rakétaépítés kezdeteit, betekinthetünk az űrhajósok mindennapjaiba, és felfedezhetjük, milyen a Földön kívüli élet, testközelből szemlélhetünk egy eredeti holdjárót, és belekóstolhatunk az űrhajóskiképzésbe is.

 

További információk: www.urkiallitas.hu

La femme La femme cikke 2015. december
címkék:
Technika
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.