"Kreatív élet, félelem nélkül!"

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

BIG MAGIC

Kreatív élet, félelem nélkül!

Arról álmodozol, hogy megírj egy könyvet? Szeretnél megbirkózni a munkahelyi kihívásokkal? Belevágnál egy régóta dédelgetett álmod megvalósításába? Csupán szeretnéd színesebbé és eredményesebbé varázsolni a hétköznapokat?

Elizabeth Gilbert legújabb könyvében megkapó őszinteséggel, elragadó közvetlenséggel és a tőle megszokott öniróniával fűszerezve mesél a kreatív élet megteremtésének lehetőségeiről.

A Big Magic azonban nemcsak a varázslatos oldalát mutatja be a kreatív önmegvalósításnak, hanem a bennünk lakozó félelmekről is szól, amelyek megakadályoznak minket vágyaink és tehetségünk kiaknázásában.

 

Az Ízek, imák, szerelmek írónőjének lelkesedése szinte tapintható és ragályos – történetei és saját tapasztalatain alapuló tanácsai olyanok, mintha a legjobb barátnőnk szólna hozzánk játékos, beszélgető stílusban. A New York Times sikerkönyveinek írónője izgalmas kulisszatitkokat árul el a regényírás folyamatáról, saját félelmeiről és kudarcairól. Legújabb írása nemcsak íróknak vagy művészi hajlammal megáldott olvasóknak szól, hanem mindenkinek, aki inspirációra és bátorításra vágyik, hogy követhesse kíváncsiságát, és végre belevághasson életkortól, nemtől függetlenül abba, amire a lelke mélyén mindig is vágyott.

 

A kreativitás szent – a kreativitás hétköznapi.

Munkánk gyümölcse roppantmód fontos – és kicsit sem fontos.

Egyedül fáradozunk – és segítő szellemekkel vagyunk körülvéve.

Félünk – ugyanakkor bátrak vagyunk.

A művészet gyötrelmes teher – és egy csodálatos kiváltság.

A munka azt akarja, hogy elvégezzék – méghozzá azt, hogy te végezd el.

 

A szerzőről: A New York Times sikerkönyveinek kreatív, sokoldalú írónője. Világhírét a 2006-ban megjelent Eat, pray, love (Ízek, imák, szerelmek) című emlékirata hozta meg, amelyből 2010-ben hollywoodi filmet is készítettek. A legutóbbi írása, A lélek botanikája a szerelem, a kalandok és a tudományos felfedezések nagyívű regénye, amelynek 2013-ban a legjobb könyv díját ítélte a New York Times, az O: The Oprah Magazine, a The Washington Post, a The Chicago Tribune és a The New Yorker.

(Partvonal)

La femme La femme cikke 2016. május
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.