"Milyen az igazi, hiteles férfi? És hogyan válhat valaki azzá? "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

A FÉRFI Srácoknak

Milyen az igazi, hiteles férfi? És hogyan válhat valaki azzá?

Előbb-utóbb minden kamasz fiú szembe találja magát ezzel a kérdéssel, majd a problémával, hogy magára hagyatottan bolyong a felnőtté válás rögös útján. Hiányoznak a hiteles apai minták, miközben alig-alig lát túl a reklámok, a férfimagazinok, a tévéműsorok, a pornófilmek fogyasztásra buzdító, kaotikus világán.

A FÉRFI című könyvében Dr. Csernus Imre a felnőtt olvasókat igyekezett ráébreszteni, hogyan változtathatnak az életükön, ha nem jó irányba haladnak. A kötet ifjúsági, srácoknak szóló kiadása a 14−20 év közötti korosztálynak szolgál útmutatóul. A szerző sorra veszi mindazon problémákat, amelyekkel manapság egy fiatal fiúnak meg kell küzdenie, legyen szó a szüleihez fűződő kapcsolatáról, a lányokról, a szexről, a drogokról, a barátairól, a tanulásról, az autókról, a pénzről, az okostelefonokról, a média sugallta példaképekről vagy a Facebookról.

Hogyan tanulhatnak meg hallgatni az érzéseikre? Hogyan vállalhatnak felelősséget sorsukért? Hogyan válhat belőlük boldog, önmagukhoz hű felnőtt? Dr. Csernus Imre ebben a könyvében sem a levegőbe beszél: tanácsai olykor mellbevágóak és provokatívak, de mindig elgondolkodtatóak. Ha van hozzá fülünk, egy őszintébb, kiegyensúlyozottabb élet kialakításához adnak kulcsot.

(Jaffa Kiadó)

La femme La femme cikke 2016. június
címkék:
Irodalom
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.