"Ismét különleges programokkal várják az érdeklődőket 9. Ördögkatlan Fesztiválon! "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Most jön a kilencedik: Ördögkatlan

Ismét különleges programokkal várják az érdeklődőket 9. Ördögkatlan Fesztiválon!

Beremend, Kisharsány, Mokos, Nagyharsány, Kisjakabfalva,Villánykövesd, Vylyan – azok a a települések, birtokok, melyek ismét a művészet katlanjává változnak 2016. augusztus 2-a és 6-a között.

 

Beremenden világpremier lesz: Bartók Concertója csendül fel a Hungarian Studio Orchestrától, a Forte Társulat pedig elkészíti a mű táncszínházi változatát. Érkezik darabjaival a fővárosi Katona József Színház, Tatabánya, Kaposvár, az Orlai Produkció.

 

 

Díszvendég lesz Udvaros Dorottya – a Mokos Pincészet színpadán Bergman Őszi szonátájában szerepel – és Kovács Gerzson Péter táncos, aki társaival a szabad ég alatt táncolja el Déjà vu című darabját.

 

1996 nyarán alapították a tavaly megszűnt Bárka Színházat. Ennek szellemiségét idézik fel a  szervezők kiállítással, lengyel utcaszínházzal, a Katlanban születő előadással, beszélgetésekkel – és persze Mulatsággal.

 

Az Ördögkatlan a minőségi kultúra központja – az Oscar-díjas filmünk is helyet kap benne. Lesz filmvetítés, kiállítás („Hátraarc” címmel kapjuk a Mai Manóból) és lesznek beszélgetések. Természetesen a koncertek sem maradhatnak ki a programból. A fellépők sorában találjuk többek között a Quimby-t, a 30Y-t, a Kiscsillagot, a Besh O Dromot, a PAZO-t, Lajkó Félixet, Palya Beát, valamint a Péterfy Bori&Love Bandet.

La femme La femme cikke 2016. július
címkék:
Művészet
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.