"A magyar közönség első alkalommal vehet részt olyan koncerten, ahol a zenekar élőben kíséri minden idők egyik legnépszerűbb filmjének vetítését. "

lorem iposum dolor

Praesent suscipit aliquam urna. Praesent et velit lorem. Fusce id ligula odio. Aenean feugiat ante ut sapien fermentum mollis.
rendben
 
 

Varázslatos koncertélmény

A magyar közönség első alkalommal vehet részt olyan koncerten, ahol a zenekar élőben kíséri minden idők egyik legnépszerűbb filmjének vetítését.

ACineConcerts és a Warner Bros. Consumer Products közreműködésében bemutatásra kerül a Harry Potter filmzenei koncertsorozat, amely a népszerű filmeposzt ünnepli, és nemrég kezdett világkörüli turnéba. A 2016 júniusában indult Harry Potter filmzenei koncert újabb káprázatos élményekkel gazdagítja J.K. Rowling varázslatos világát. A közönség előtt nagy felbontású, 12 méter átmérőjű vásznon kel újra életre Harry Potter története, miközben a szimfonikus zenekar John Williams feledhetetlen zeneműveit játssza.

 

A turné a Harry Potter és a bölcsek köve című filmmel indul, mely január 21-én, szombaton lesz látható a BudapestArénában. A produkcióhoz a Magyar Virtuózok Zenekar biztosítja az élő zenei hátteret.

 

 

Justin Freer, a CineConcerts elnöke és a Harry Potter filmzenei koncertsorozat producere/karmestere szerint „a Harry Potter filmeposz egy olyan egyedülálló kulturális jelenség, amely ma is több millió rajongónak szerez örömet szerte a világban. Nagy megtiszteltetést jelent számunkra, hogy olyan élményt kínálhatunk nekik, melynek során a világon először élő szimfonikus zenekari kíséretben csendülnek fel a díjnyertes zeneművek, a hatalmas képernyőn vetített filmmel párhuzamosan. Ez mindenki számára feledhetetlen élmény lesz.”

Brady Beaubien, a CineConcerts alapító tagja és a Harry Potter filmzenei koncertsorozat producere hozzátette: „Harry Potter neve mindenki számára egyet jelent az izgalommal, és reméljük, hogy a teljes filmet kísérő, elragadó zenei betétek segítségével a közönség újra belép majd a varázslatos világba, hogy találkozzon a csodálatos szereplőkkel, és átélje kalandjaikat.”

 

A várható kapunyitás 18.30-kor lesz, 19.15-től egy rövidfilmet lehet majd látni, amelyből a közönség megismerheti a koncert hátterét és az előadás létrejöttének körülményeit. 19.30-kor kezdődik maga az előadás, amely egy 20 perces szünettel 22.30-ig fog tartani. A film teljes hosszában, eredeti angol nyelven, magyar felirattal lesz látható. 

 

Jegyek korlátozott számban még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

 

Forrás: livenation.hu, harrypotterinconcert.com

La femme La femme cikke 2016. december
címkék:
Autó
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyre szóló ajándékkal.